Beach 2010

Effet.
Nu vet jag vad vi gör.
För att motivera oss till träning så måste vi ha ett mål. Det räcker inte med att säga "Till Usa ska vi vara i toppform". Vi är inte ens halvvägs tills Usa. Så nu anmäler jag oss till en löpartävling, tjejmilen, MARATON, eller vad det nu heter.

Nu jävlar bruden!

// B, ska komma i toppform

 bild


Karma is a rat

Efter mitt råttiga inlägg härom kvällen, som ni kan se här, så gick jag och la mig som vanligt. Jag trodde att jag vaknade av att någon smög bakom sängen. När jag sömndrucket tittade mig omkring såg jag ju ingenting. Så jag antog att jag inbillat mig. När jag sedan hör hur något kraffsar sig framåt blir jag lika pigg som om jag sovit i tre dygn.

EN RÅTTA!

Okej, en mus. Jag satte mig upp i sängen och lokalisera ljudet. Den tog sig från ena sidan av rummet till den andra. Jag börjar få panik så jag skriker på mamma. Klockan var alltså ungefär 04:45. Såklart hörs inte mina panikartade rop så jag börjar gråta. Japp, jag grät för en mus! När jag såg, vad jag trodde var musen, kom nästa pnaikattack. DEN VAR HUGE!! (Det visade sig vara flugsmällan morgonen efter.) Jag tog sats och sprang genom rummet, kasta mig nerför trapporna och väckte mamma och R.

Sedan gick jag och la mig i min brors säng och skakade av rädsla.

Karma är alltså en råtta. Eller en mus. Jag hatar karma.

Det var vad jag skulle berätta nu. Lite om min otur. Den kommer i många former.

// B-enet

Rätt in i dimman och där stannade vi

Det är dags att växa upp nu.
Det är dags att sluta tumla runt som vi gör!
Dags att börja dricka med måtta!
Man kan inte hålla på såhär.

Efter en minst sagt blöt och kall utekväll på mobergs ser min kropp ut på följande vis:

- Jag har blåmärken på exakt samma sida om brösten. Fråga mig INTE hur de kom dit, allt jag vet är att jag tillbringade natten på Mobergs dansgolv, samt på en iskall väg och slutligen somnade jag i min egna säng.
- Mina knän är ömma och även dem lite blåaktiga.
- Min näsa har ett sår, är svullen och blå efter Matildas tand.

Jag kan även informera er om hur det ser ut "backstage" på mobergs. Massa lådor, hyllor samt små utrymmen. Spännande. En av mobergs vakter har också varit sjukvårdare, men jag måste säga att hans skills med plåster var åt helvete. Därav gick jag runt med ett blått V mellan ögonen. Jag har alltså skämt ut mig inför halva Norrtäljes befolkning.

Efter alldeles för lite sömn gick jag upp till jobbet. Det var det tyngsta jag varit med om på länge. Jag var så trött och ÄR trött! Såg ut som ett monster gjorde jag också. Varför gör inte jag som alla andra normala människor och struntar i en utekväll när man ska jobba dagen efter? Jag är inte som alla andra.

Effet har åkt på kräksjukan. Jag står väl på tur.

Summa sumarum;
Jag skulle gärna stå för denna mening, jag ska aldrig mer dricka, men jag kan inte det. Tyvärr. Men en sak lovar jag mig själv; Att aldrig mer "bara ta den sista shotten"!

// B som i bakis

By your side.

Jag hoppas vi får till ett riktigt fylleinlängg här ikväll. B och jag ska gå computerhunting hos Johanna och Daniel tror jag. Nej, helt seriöst. Jag borde tejpa igen käften på fyllan, lämna mobilen hemma och hålla mig långt borta från datorer. Jag är så galet taggad för ikväll och inget ska få förstöra det. Det var längesen jag festa med alla gamla polare som just Johanna, Helén och Maths. NICE!

Jag lyckas jämt göra bort mig på fyllan. Okey det är man ju inte ensam om, men varför kan jag inte bara decka i ett hörn istället som vår vän Linus? Han kan ju inte ha mycket till ångest dagen efter.
Vår studentkryssning till exempelt. Den spenderade jag inte ens med mina klasskompisar, nej jag hitta en engelsman som jag just då i mitt tillstånd tyckte var the man of my dreams. När de andra slog runt uppe på nattklubben och röjde satt jag ute och kedjerökte och planerade mitt liv med honom. Då hade vi kanske känt varandra i 20 min. 
Sen fick B tag på mig och skällde ut mig. Hon hade tydligen letat överallt efter mig. OCH HUR MÅNGA GÅNGER HAR INTE B LETAT ÖVERALLT EFTER MIG? B kommer du ens ihåg alla gånger? Jag gör inte det. Men det har blivit som standard att B letat överallt efter mig på fyllan. Det är standard att jag försvinner. Vad jag gör då har jag ingen aning om, jag är i min egna värld.
Kommer ihåg att jag sa till the man of my dreams: Ops she' s pissed.
Då sa han: Yes I can see that. I have no idea what she said to you in swedish but yes, she is pissed.
Sen rökte vi lite till.

Måste tillägga att det dåliga samvetet jag hade från den kryssningen försvann en aningens när jag fick leta överallt efter B en kväll i Nt på trädgårn efter att Maths spillt snus på B. Då lacka hon och drog ut i mörkret.


Ikväll hörrni, ikväll ska jag därför göra något jag aldrig gjort tidigare. Jag ska inte försvinna ifrån B. Varken B eller A. I'm by your side tonight.  All yours liksom.

/Funtz

Thanks

Ni tog mig på allvar. Älskar det. Inte försen efter 12.00 började det plinga i mobilen. Det funkar alltså att hota. Det ska jag komma ihåg. Och tack vare att ingen störde min efterlängtade sömn så drömde jag om allt från bönder, friidrott,Eva och Adam ungarna, Joel Kinnaman och fylla.

Idag är det Fredag hörrni och antingen blir det party like a rockstar or sleep like a baby som B så fint skrev det i ett sms. Kruxet är bara när man bor i den här jävla hålan att ta sig hem från Nt. Men det löser sig.

Nu ska jag äta frunch och börja den här dagen. Apoteket och banken ska besökas och likaså Häverödal där jag ska lassa i mig mat och nypa Jonne. Försökte förövrigt få Jonne att fråga sina polare om någon kunde vara chaufför inatt. Fick till svar att han inte har några vänner. Att han aldrig kan dela med sig av kontakter. Kontakter is king.

/F

How should I say this..

Imorgon kära bloggläsare så är det så att jag, effet, F, Fet är ledig. Jag har gått upp tidigt hela veckan och lagt mig sent. Jag har ont i mitt huvud eftersom hjärnan gått på helgmode nu. Det dunkar i mina ben efter all pulkaåkning idag och jag har för ovanlighetens skull tinitus.
Jag förstår att jag är en av få som är ledig imorgon. Det är många därute som har en dag till att ta sig igenom innan det är helg. Men..

NU HAR JAG HELG YOU SONS OF BITCHES! DEN JÄVELN SOM VÄCKER MIG IMORGON KOMMER JAG SÄGA UPP KONTAKTEN MED, OCH HAR VI INGEN KONTAKT SÅ MÅSTE JAG NOG DÖDA DIG. OM DET SÅ MYCKET SOM PLINGAR I MIN MOBIL IMORGON INNAN 12:00 (JA NI LÄSTE RÄTT JAG TÄNKER SOVA TILL 12:00) SÅ KOMMER HELVETET SJÄLV BRAKA LOSS!! INTE ETT LJUD VILL JAG HÖRA FRÅN NÅGON AV ER PATETISKA NO LIFER DÄRUTE! INTE ETT JÄVLA PIP. JAG HAR SETT FRAMEMOT DEN HÄR MORGONEN I DAGAR OCH DETTA HAR VARIT ANLEDNINGEN TILL ATT JAG ENS ÄR VID LIV JUST NU.
 OCH OM NÅGOT KORKARSLE TYCKER ATT DET SKULLE VARA KUL ATT KASTA EN SNÖBOLL PÅ VÅRT FÖNSTER ELLER OM DET SÅ FLYGER IN EN FÅGELFAN I FÖNSTRET SÅ SKA JAG SKJUTA FÅGELN OCH SEN KÖRA UPP EN FET JÄVLA SNÖBOLL I ARSLET PÅ DEN EFTERBLIVNA IDIOTEN SOM KASTAT PÅ FÖNSTRET.

JAG LOVAR ER ATT GÖRA LIVET SURT FÖR ER OM NI IGNORERAR DETTA! ERA JÄVLAR.

Annars vill jag säga att jag tycker om er och ni gör min dag. Jo, jag lovar!

Puss på er / F

1,20 my ass.

När B lämnar mig ensam här i lägenheten gör jag självklart sånt som jag inte kan göra annars, när hon är här.
Jag hoppar i hennes säng bland annat. Äter upp hennes pepparkakor. Skriker högt så att tanten under oss blir sur.
Inatt till exempelt ska jag sova med alla lampor släckta. Det tycker hon inte om. Och så ska jag nog bre ut mig ordentligt över våra sängar. Eller varför inte helt enkelt sova i hennes säng? Hennes baotasäng. Okej den är bara 1,20 but still. Do not underestemate 1,20. Jag hade en 1,20 säng en gång i tiden. Förra vintern för att vara exakt. Köpte den på Ikea och tyckte den var sjukt stor. Kommer ihåg att jag titta på den med kritisk blick när jag fått upp den i mitt rum. Kunde inte fatta att jag skulle sova i denna enligt mig, helt ENORMA säng för en person. (I en sån säng kan man rulla runt, runt, runt utan att hamna på golvet för när man väl närmar sig sängkanten så är man helt slut. Man kan nog ligga på bredden också. There are no rules with 1,20.)
 Allt gick så bra så, speciellt att bädda den, det var bara att bre ut täcket liksom. Men plötsligt började jag hata min stora säng! Aldrig känt mig så ensam och liten som i min 1,20 säng. Tillslut gick det inte att sova i den, den var FÖR stor! Jag tycker om att ligga ihoptryckt, inknölad och trångt. Då sover jag bäst. Och det gick helt enkelt inte att sova så i den där jävla sängen.
 Jag gav sängen till min lillebror och sa att det var djävulens säng. Att han också skulle hata den efter några nätter och att det var satan själv som kommit på det här med 1,20 sängar. Varför jag sa så var väl mest för att jag ville se den brinna upp. Så mycket hatade jag den. Kanske ska tilläga att den gav mig ryggont också, vilket enligt Ikea personalen berodde på att jag var för liten för sängen. No shit sherlock.
Min lillebror har den fortfarande och älskar den. Förstår inte.

Nu har ni min säng historia folket. Ni har den nu. Sluta tjata om den.



/Fet p.s B! Det var ett spöke som tog bilden.

En råttig historia

När vi först lärde känna R så hade han fem eller sex katter.
Jag har aldrig lagt ner någon som helst effort i att lära känna katterna.
Det var/är katter överallt. På toa, på sängen, på soffan, på utemöblerna. You name it.
Jag kan inte ens deras namn.
Jag kallar dem för Kissen. Allihopa.
Nu har fem eller sex katter blivit tre.
Två har R's son fått, och en har sprungit bort. (Då var det alltså sex.)

Nu finns det alltså tre Kissar kvar.
Kissen, Kissen och Kissen.
Dem springer efter mig som om jag vore en hönsmamma.
En kan jag namnet på, Oliver heter han.
Han är lite speciell. På ett bra sätt.
Han är söt och kelig.
Och så jagar han möss.

Det var kvällen när F och jag hastigt var tvungna att lämna lägenheten då det var fel på rören.
Jag åkte för att sova hos mami och R i Norrtälje.
Jag satt och åt middag i godan ro.
Plötsligt hasar och rasslar och prasslar det till bakom en bokhylla.
En katt flyger ut och ilar genom rummet.
EN RÅTTA!
Skriker jag. Kissen fångade en mus och blev hela husets hjälte.

För det första har jag otaliga historier som inkluderar möss. Jag har blivit biten av en mus i fingret rätt genom nageln och jag har haft en mus springandes över mig. Jag gillar inte möss.

Men jag gillar katten som tog musen. Det var Oliver. Därför blev han Oliver och inte Kissen.
Men jag gillar inte att det finns möss i huset. Tänk och vakna med en mus på andra kudden en morgon?
Not nice.

// B

Min nya familj

Snacka om två helt skilda världar.

Lägenheten i Hallsta är rena Bahamas jämfört med huset i Norrtan. Här är det typ Antarktis. Det är så kallt så jag måste sitta med ullbyxor och lovika vantar.

Sen har vi inte bara skillnad på "värme", vi har även miljöerna. I Hallsta har vi spöken, här har jag istället en hel familj bestående av flugor. Mamma gick upp och slog lite, vi räknade till nio st i mitt rum. Väl när jag kom upp hittade jag tre till. Två smällde jag och en lever fortfarande vilt här omkring.

Det här är ännu mer irriterande än spöken om nätterna. Okej, jag behöver inte vara psykiskt rädd, men nu kommer jag bli psykiskt störd.

// B, ute i skogen

Update; nu hör jag ännu en till.

I en annan del av Hallstavik...

sitter jag och B och sjunger med i den här musiken (refrängen då alltså):



Inspirationen hittar vi i En annan del av köping såklart.

 You got to make your own kind of music...

/ Effet.

Att vara eller icke vara, photoshop

Nu vill hon inte ha Paolo längre!

HAHAHAHA!

Nu till frågan:

Är bilden på naken-Paolo på riktigt? Eller är den photoshopad?

// B

F har cravings, ORIMLIGA cravings

Vi sitter och tittar på Robinson. Under immunitetstävlingen får en av tjejerna panik och Paolo kommer till undsättning. F sitter med förundrade ögon och åh'ar och ah'ar sig.

- Ååååh Paolo!
- I love you Paolo!
- Jag MÅSTE ha honom!

Ååååh nej tänker jag. Nu börjas det igen.

Det har varit Edward Cullen.
Det har varit Andreas från Paradise.
Det har varit Alexander Skarsgård.
Nu senast var/är det Joel Kinnaman.
Nu är det tydligen Paolo Roberto.

Det har även varit isblått hår.
Rakat på sidorna.
Långt blont hår.
Lugg.


You name it.

F, ingen simpel person att leva med. Men jag älskar't endå!

// B, inte så svår att underhålla
 

 

Bilder


10 minuter, en kvart.

B lagar mat för fullt i köket och jag ligger i soffan. Så det ska vara! Äntligen har vi börjat hitta våra rätta platser här i lägenheten. Jag gör precis som man ska, frågar saker som "Går det bra?", "Behöver du hjälp?" osv. Sånt man gör som soffpotatis. Utan att egentligen ha någon tanke på att gå in och hjälpa till om hon nu skulle behöva det. Nejnejnej, jag håller soffan varm och luktar på oset.

Men jag har faktiskt haft en späckad dag på jobbet idag! En unge snora ner mig direkt, tog tag i mitt ben och tröck näsa + snor mot mig och verkligen gned av allt. Sen ska vi inte ens räkna upp alla blöjor med LJUSTbrunt bajs i. Borde vara lag på att man inte får ha ett barn på dagis om färgen på avföringen inte är som den ska. Mörk färg we like för det betyder hård mage och lätt att handskas med. Ljus färg betyder att man kommer vara inlåst med ungen på toa i minst 10 min och stanken kommer vara allt annat än Delicious.
Sen har jag också fyllt en hel pool med vatten och skum, slängt i några ungar och haft två klättrandes på mig då de aldrig sett nå läskigare än just vatten och skum. De skrek i varsitt öra bokstavligen. Sen trösta jag också ett barn som vart rädd för en ekorre. Roliga är att ekorren är ett litet gosedjur. Barnet är 4 år.
Sen slängde jag ihop en hel sats med trolldeg också och fick som reslutat av det äta "pizzor" i någon timme och låtsas vara pizzabagare.


Sjukaste av allt är väl att jag älskar jobbet.

/Fet.


Ursäkten godtas ej

Nu ska jag berätta vad jag alltid tänker på när jag  hör låten Apologize med One republic, eller bara en låt med One republic.

Vi ska ha engelska lektion med vår extremt speciella Engelskalärare på gymnasiet. B och jag sitter bänkade längst fram som vanligt i klassrummet. (Svårt att tro nu kanske när man läser den här patetiska bloggen men vi var riktiga plugghästar. Det är därför vi inte har mycket till liv nu, vårt liv var att plugga.) Vår Engelska lärare kommer in och vi väntar med stor iver på att få tillbaka ett Engelskaprov som vi självklart vill ska vara satta med toppbetyg. När vi frågar efter proven så säger vår lärare:
-No sorry I haven't had time to correct them. I apologize for that. Today we are going to work with...
När han sen ska berätta vad vi ska göra på lektionen idag avbryter plötsligt B honom genom att slå nävarna i bänken i en jävla smäll och börjar för full hals sjunga: IT'S TOO LATE TO APOLOGIZE!!! IT'S TOOOOO LAAAATE!

Hon börjar alltså sjunga på Apologize låten högt i hela klassrummet med blicken stirrandes in i vår engelskalärare. Jag vrider sakta på huvudet under tystnaden som uppstod efter B sjungit ut detta och tittar på människan som just gjort detta brevid mig. Tittar på henne i kanske 2 sekunder utan att riktigt ha hängt med, vad vare som just hände? B ser helt stenseriös ut. Allt går i slowmotion. Sen brister det för mig.

Och jag skrattar åt detta än idag alltså.
Engelskaläraren skratta han med. Som tur var. Och B skratta hon med tillslut. Men egentligen var hon nog seriös och ville verkligen göra sig hörd, säga ifrån.

Om ni inte vet vilken låt jag menar så ska ni kolla in den här videon, ungefär 48 sekunder in på den har ni det B sjöng:



/Fet

Handsome dude

Jag tror jag är lite småkär faktiskt.
Bara lite.









Källa: http://www.tv6.se/andreas

HANDSOME DUDE(s)!

// B, men jag garanterar att F håller med

Sms från ljusa sidan

HAH!

Hur sjukt? När jag skrivit det föregående inlägget så blippar min telefon IGEN! Och denna gång var det min chef. Jag ska jobba imorgon! JIPPIEEE!

// B- hon som bara får sms från butiker och sin chef. Och F.

Sms från mörka sidan

Jag fick lite kritik över mitt inlägg. Att det är så sorgligt.
Och det här är ju ingen sorglig blogg!

Jag är så trött på att i princip alla med sony ericsson telefoner har samma sms-signal. Så jag ändrade min till en riktigt ful irriterande pip-sak. När jag väl får sms så HÖRS det. Nyss blippade den till och jag hoppade upp från soffan.

"ETT SMS! TILL MIG? VEM KAN DET VA?" Som ett barn på julafton ungefär.
Skuttar ut i hallen till jackan och gräver upp den ur fickan. Väntar med spänning, ler lite för mig själv, hinner tänka många tankar, shitshithsit, SPÄNNANDE!!

...

"Vero Moda"

NOOOOOO! WHY MEEEEEE?! Och så faller jag ner på knä på hallmattan och gråter en skvätt.

"Man ska inte ha butiker som sms:ar en.. dels blir man besviken på att det var just en butik och inte en person som sms:a en, och dels blir man sjukt shoppingsugen."

// B- hon som endast får sms av butiker

Dagens bestyr (långt inlägg)

Alarmet på mobilen ringde, jag stängde av den, sov vidare. Vaknade vid 11. Awesome.

Egentligen spelade inte det så stor roll i sig, eftersom att jag inte tänkt göra något vettigt idag. Vet inte ens om jag tänker göra något vettigt alls av livet, det visar sig!

Jag förflyttade mig som vanligt fem meter från sängen till soffan, låg där och zappade mig fram mellan otaliga kanaler. Fastnade på trean, såg Americas next top model och Lyckohjulet passera. Sedan började Oprah. Jag har aldrig gillat programmet Oprah, henne har jag inget emot. Men idag pratade hon om schizofreni.

January, Jani.

Hon föddes inte normal och hon är ännu bara ett barn. I programmet var hon 7 år, vet inte hur gammal hon är idag. Hon har alltid levt med schizofreni vilket är relativt ovanligt bland barn. Det jag förundras mest över är hennes föräldrars mod och styrka. Att de orkar varje dag, varje vecka, år efter år. De har inte bara ett barn utan två. En son som i programmet var 17 månader om jag inte minns fel. Han är "normal", om det nu finns något som heter normal. 

För att underlätta för sina barn bor de i två separata lägenheter bredvid varandra, så att de kan turas om att bo hos barnen. Föräldrarna är alltså gifta som jag förstod det. Detta är deras enda sätt att skydda barnen på. Jani, flickan med schizofreni kan ibland bli våldsam så det är delvis därför föräldrarna vill skydda sin son.

Hur orkar man leva?

 Bild

Vid ett tillfälle hade pappan svalt halva burken av sina antidepressiva tabletter. Men han insåg snabbt att han inte kan göra så mot sin fru och sina barn. Båda har insett att det är ungefär såhär deras liv kommer se ut tills de dör.

Undrar vad de tänker? Tänker de någonsin "Tänk om..."?

Jani ser låtsasvänner som hon bland annat döpt till Wednesday, 400 och 24 hour. En råtta säger åt henne att vara elak och slå människor. För mig är det helt ologiskt. Ett litet barn.

 Bild

På psykologi lektionerna snuddade vi ämnet schizofreni. Jag har aldrig förstått mig på det här. Vad är det som gör att man hör röster i huvudet? Varför väljer man att agera utefter dem? Det är som en fantasivärld som tar över hela ens vardag.

Plötsligt känns inte snön, ensamheten, sprickan i displayen, en krossad tallrik, en reva i favorittröjan, olycklig kärlek, en omformaterad dator så stort längre. Inte efter allt som sker i världen.

// B


Soulmate.



F's blivande man.

Sökes: Tjej med läskburk

Är det inte sjukt att vår vän Banjo vet precis vilken bild jag snackar om? Alltså den där med tjejen med en spriteburk i arslet. Vi gick inte på samma skola på mellanstadiet men ändå så spred sig budskapet om denna bild hela vägen från Häverödal skola Gottsta till Hallstaviks skola. (Hur tror ni det gick till då? Jo killarnas omklädningsrum såklart.) Precis som vi bänka oss framför datorn för denna bild bänka sig hallstaeleverna framför datan för exakt denna bild. Lika förskräckt som jag blev, blev också Banjo och även hennes hjärna la den på minnet.
Nu måste vi hitta bilden!

Hon är alltså blond, äcklig som in i bomben och har en vanlig spriteburk i arslet som hon stolt visar upp för kameran. Mer än så kommer jag inte ihåg. Vad mer är är det att komma ihåg? Porrigt, vidrigt och helt otroligt.

/F

Från g till mvg på ett kick!

Måste bara kommentera detta:

http://muffinsmartin.blogg.se/2010/january/sa-far-du-battre-betyg-12.html

Han skriver tips om hur man får bättre betyg.

"Först och främst så måste du inse att det inte finns några som helst genvägar, fusk eller simpla knep till bra betyg."

SPEAK FOR YOURSELF DUDE!

HAHAHA alla vet att man kommer till toppen genom att vara positiv, schyst, extra sötat smör och ett litet leende på det. Du har mvg:et i din ficka!

Tips:
Skriv upp viktiga årtal/tal/formler/meningar på handleden eller handflatan.
Suddet kan fungera om du bara ska minnas några ynka årtal eller en mening.
Skriv en lapp som du sedan försiktigt viker upp och lägger på fönsterbrädan. (Obs, funkar bara när du sitter vid just det, ett fönster. Helst med gardiner då. Se lite drömmande ut medan du tittar ut genom "fönstret", *PLING* du "kom på" svaret!)
Är läraren gammal och hör lite dåligt, viska med bordsgrannen. Nu förtiden sitter man ju så nära varann.
Klassiker: kasta lappar mellan varandra!
Eller så är du "sjuk" under provtillfället och sitter istället hemma och skriver ner allt viktigt på ett a4. Sedan tar du med det till skolan dagen därpå och ber att få göra provet i ett grupprum. Dumma lärare alltså.

Jag har självklart ingen erfarenhet av detta. Och jag uppmuntrar inte detta beteende. Ville bara bevisa för snubben att man kommer långt med detta. Fusk lönar sig. MOHAHAHA! Detta är dock väldigt praktiskt under det tredje året i gymnasiet, då man har som hektigast i slutet med alla studentskivor och fester och hårfärgningar etc. Alla fattar att man inte hinner plugga till ett prov då.

Att fuska har aldrig varit lättare! YOU GO!

// B- ibland med en hjärna

Näsblod såhär på kvällskvisten, FRESH

Skillat värre alltså.
Vem lyckas?

Det är väl självklart att JAG lyckas!? Jag säger ju det, och jag kan inte säga det nog många gånger. Jag är förföljd av olycka. Det ni nu kommer få läsa är faktiskt rätt pinsamt. Men måste bara ge ett konkret exempel på total olycka.

När jag står och tvättar bort sminket så lyckas jag på något sätt trycka upp ett finger i näsan, och på så sätt börja blöda näsblod. Inte okej.

Fan vad ont jag har.



// B såklart, vemfan annars?


Är det såhär vi ska kommmunicera hädanefter?

F, jag går med på allt förutom det sexuella.

Oh fuck mate. Jag insåg just att jag nu sitter i Norrtälje. I skogen, utan varken F eller tv 6. FYFARAO! Vadfan ska jag göra varje gång Paradise Hotel går på tv, ska jag missa allt nu?!!?? Och vad händer sen när Vampire Diaries börjar? Jag som sett fram emot det såååå mycket! Ska detta bli mitt nya liv, internet men ingen tv 6? Damn I'm pathetic. Ja fyfan vad patetisk jag är. Cyber-B med en hint av tv-beroende.

Norrtälje-bo ska jag också bli... jag har inte riktigt smält detta.

// B

Livsmotto

Det finns mycket motton där ute att leva efter. Självklart har även jag ett, ett min pappa sa till mig så fort jag föddes ungefär. Han slängde sig på mig så fort mamma tryckt ut mig, tog tag i mig och skaka mig som man väcker liv i en gammal tant, Han skrek livsmottot rakt i örat på mig, om och om igen. Han har printat in det i skallen på mig i hela mitt liv, och fått mig att inse att det är det som gäller för mig. Lever du inte efter detta kommer du aldrig bli något, brukar han säga till mig. Det är det jag ska göra, det är det jag ska sträva mot, kämpa för. Pappas fina livsmotto. 

Gift dig rik.

/
F- the golddigger.

Boeuf Bourgignon

http://loppi.se/sondagsmiddag-hos-widell-schulmans#more-6264

ÅNGEST! Alltså efter att ha läst på länken ovan så känner jag mig uppgiven, tom, värdelös och utan hopp. Ska man behöva gå igenom allt det där som Alex Schulmans fru gör för att laga middag?! Jag kan knappt skala en lök. Kan kan jag väl men ger upp när tårarna bara rinner. Matilda säger att jag är en kyckling, att jag är vek för smärta och ja, jag kan väl hålla med. DET GÖR ONT ATT HÅLLA PÅ MED LÖK!

Tänk den dagen jag gifter mig,(mirakel händer) och vi bjuder folk på middag. Tänk om han tar förgivet att jag ska laga maten då? Vad fan ska jag bjuda på då?! TACOS?! Om jag ska kunna träffa någon får jag ta och step it up lite, kvinnans plats är ju i köket och mannens i soffan. Det vet vi alla. Att någon skulle ta mig för den jag är och vara OK med att min plats är i badkaret istället lär ju knappast hända. Vet bara en som accepterar mig så, och hon heter B.

B,hur var det nu igen.. Kan du gå med att vi gifter oss?

/F

Middagstrubbel

I frysen har vi just nu:

en halv portion pytt i panna
en halv portion kyckling-grunkamoj-med pasta
fyra fiskpinnar
några små köttbullar
en 7 cm lång falukorv
frostig glass

I skafferiet har vi just nu:

makaroner
spaghetti
några få brödskivor
två knäckebrödsbitar (säger man bitar? Skivor?)
lite godis
müsli
gamla pepparkakor

Så vad kan jag slänga ihop av detta?

F har åkt till sina päron för att äta middag. Från början skulle jag till Norrtälje och äta, men det blev som det vanligtvis brukar bli. Och det resulterade i att jag nu sitter här med middagstrubbel. Vad ska jag äta?

// B


Note to myself: skaffa mig ett liv

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag HATAR söndagar.
Det finns ingenting att göra.
Jag känner hur paniken kryper på, hoppar på mig bakifrån och slår ner mig till marken tills jag kippar efter luft att andas. Den stryper mig! Förstår ni det?
All denna sorg, rastlöshet, tråkighet och allt vad det innebär, allt för en jävla dag i veckan.

Jag tjatar om denna värdelösa dag endast för att jag inte vet hur jag ska beskriva det. Det här är inte nog! Ord räcker inte till. Återigen, jag behöver skaffa mig ett liv.

Note to myself; skaffa dig ett liv.

Jag kan inte säga det nog många gånger. S.k.a.f.f.a.d.i.g.e.t.t.l.i.v.

Ska det vara så svårt?

Men vadfan är ett liv då?

Shit vilket jidder.
Jag borde ta mig till gymmet, det är ju i alla fall något som gör mig glad under denna sketna söndag. Men så har jag ju heller inget gymkort så det går inte heller hem hos fröken-vill-ha-något-att-göra. Och lönen kommer... gud vet när. 

Jag kan ju lika gärna sitta vid den här dumburken och bli fet samtidigt som jag kliar mig i skrevet!


// B, känd som den optimistiska i gänget.

En bög, en mamma, en kines

FACK vad jag hatar söndagar.
Måste söndagar vara så oerhört värdelösa, långtråkiga, ... bara för det finner jag inga fler ord. Det räcker, söndagar är värdelösa. Det är botten av botten.

De nätter jag inte får negativa känslor av lägenheten sover jag som en gud! Och de nätter jag sover som en gud är när F sitter och knappar på datorn. Love it. För då vet jag att hon är vaken, är hon vaken kan hon hålla koll på allt som händer i lägenheten, alltså, jag behöver inte oroa mig för spöken. Awesome.

Inatt drömde jag dock om spöken. Om små söta spöken gjorda av vita lakan. De var söta.

Nu ska jag fortsätta grina över denna dag.

Eller så ska jag försöka tjata på F så att vi åker och simmar. Jag vill simma.

// B


Ska vi lana?

Fan vad jag ångrar nu att jag sov mitt på dagen. Men just då kände jag mig hängig och ville inget annat än att sova. B har sovit hur länge som helst känns det som, hon flämtar rätt var det är och vrider och vänder på sig. Ibland kan man tro att hon tappat andan. Får lust att väcka henne och hitta på något. Typ käka strips och kolla på film, för nu är jag svinhungrig. Fan va lonely man känner sig när man ligger vaken själv såhär på natten. Detta var inte smart någonstans! Att tvinga sig till sömn går ju inte heller..

Jag har gjort allt man kan göra i stort sett på internet nu. Förutom kollat porr typ. Annars har jag gjort allt. Undra hur B skulle reagera om hon vaknar och ser att jag ligger och kollar porr. Hon skulle nog flytta imorgon då. Konstigt det där egentligen, kommer ihåg i Gottsta när killarna satte inne på någon internetsida som var äcklig som fan. Det var inte direkt porr men det var barnförbjudet i högsta grad. Kommer speciellt ihåg när vi samlades vi en dator för att kolla en bild på en tjej med en spriteburk i röven. Fascinerande. Undra om det var hennes jobb eller något hon bara gjorde för skojs skull? Kul jobb. "Ja, idag vill vi ha en bild på dig med en spriteburk uppkörd i arslet."
Varför jag kommer ihåg den här bilden är kanske till och med ännu konstigare än en läskburk i röven.

När de flesta killar i ens umgänge lanade varje helg förut fick jag höra att det bara var en täckmantel för killarna. Egentligen samlades de med sina datorer och glodde på porr. Tillsammans. Som en mysig grej eller nått, vad vet jag. Undra om det är sant? Visst de spelade säkert också emellanåt, lanet var säkert från början en anledning till att få spela, men mest kolla det nog på porr. Konstigt. Är det sånt vissa killar gör? Kollar på porr tillsammans? Varför? Är det vanligt? I så fall, varför gör inte vi tjejer det? Varför kör vi inte värsta porrlanet i lägenheten här? Undra vad killar har i sig som gör att de gör sånt. Ska inte dra alla över en och samma kam. Jo, det ska jag visst det, VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ ER?!

/
F




Top secret, identiteterna är ute

Fack alltså.
Jag är så jäkla klantig.
Höll på att avslöja vår identitet (yeah, svårt att lista ut, jag vet!!).
Tur att statistiken går ner på helgerna, folk utnyttjar inte internet lika väl som jag och F.
Så det var inte så många som såg. Pjuh!
Jag höll på att få en yxa i bakskallen av Effet.

Inte okej.

// B- till eder förtjänst

"Synd att det inte var värsta snygga killen"

F leker med grannen.
Igen.

Topic of tonight: Födsel

Barnafödsel.
Födelse.
Födsel.
Ge liv åt en annan människa.
Skapa utrymme för en individ.

Ja ni hajjar.

Efter att kollat in en graviditetsblogg/mammablogg så kan vi konstatera. Vi är alla rädda för att sätta barn till jorden. Vi vill, både F och B, ha barn, men det är så satans läskigt. A är lite kluven. Det förstår jag. Men fan så jävla läskigt att föda en unge. Läskigt som i - hur ont kommer det göra? Vackert, men scary.

Vill vi ens sätta barn till denna värld? Hur kommer det se ut om 10-15-20 år när det är dags för oss? Rosa träd och blått gräs? Kommer vi ens kunna andas denna luft?

Det återstår att se om 10-15-20 år. Eller nästa vecka, någon av oss kanske blir gravid redan då. Vemfan vet?

// B





Vet ni hur lång tid det här tog?
De första minutrarna asgarvade jag.
Sen blev jag förbannad för att allt jag gör görs i paint.
Jag skulle haft photoshop.


Knack knack

Nu vet jag vad som ska hjälpa mig igenom livet! Postkodsmiljonären. Pensionärsprogrammet nummer uno efter grannfejden. Det är ju hur många som helst som vinner i det där programmet! Fatta Magdalena Graaf knackandes på dörren med cash. Blir lite irriterad på dem som vinner bara. En gubbe kamma hem 22 mille. Han vart lite rörd, that's it. Jag skulle FÖRFAN hoppa runt som en babian, skrika, gråta, skratta och kanske till och med svimma. Och svimma är något F:et inte gör ofta. (För att vara exakt har det hänt 3 ggr i mitt liv, en gång med flit på Centralskolan när vi försökte strypa varandra till medvetslöshet, en gång när jag fick ta av mitt bandage efter 8 veckor och allt som fanns kvar var ett ben med lite skinn på, och så har vi självklart den gången när jag var hos doktorn, alltså hos mr handsome som b och jag kallar honom, så sa han att jag skulle ta blodprov och missa en weekend hos Ann pga körtelfeber, hemskt!!!!!!)

Imorgon får jag äntligen en dos Kinnaman när Johan Falk filmen går på TV4. Det ni alla miljontals bloggläsare, det får ni inte missa.

 

/F


Robinson Karibien sammanfattning

Fredrik i robinson har jag nog aldrig hört prata. Så idag pratar han om sin navel.
"I en stor del av mitt liv har jag levt med en djup navel, nu är den grund. En konstig känsla"

VÄL VALDA ORD FREDRIK. YOU GO GIRL.

Sedan har vi bruden med svart hår som jag inte kan namnet på. Hon sitter framför kameran i sann "video-dagboks anda". Hon sitter och beklagar sig, sen ska hon PROMPT ha in en tår där. Hon verkligen pressar fram den. Jag ser tv-teamet framför mig: "Kan vi få en tår på det?"

- Jag gör mitt bästa.

// B

Update:

Jag insåg snabbt att jag misstog mig. Jag inser nu varför hon grät. Men jag förstår inte varför det ser ut som att hon får pressa fram en tår. Hur som helst, det var fint. Hon saknar sin familj. Snyft.

"Nästa vecka kör vi detox!"

Här sitter vi nu igen, lördag kväll efter åtta. Vi tre, F A och B tillsammans med robinson Karibien. Och hur vi än vrider och vänder på det så har vi återigen flera ton med godis och cola framför oss. Att vi alltid ska hålla på!? Och varje lördag när vi ligger där däckade i soffan av magknip så sjunger vi ut meningar som:

- Äej hörrni fan, på måndag börjar vi detoxa!

Tror jag ska testa på spy-detox. Min lillebror har magsjuka, det måste ju rensa kroppen RÄTTSÅ väl. Inte som en riktigt detox, men nästan. Norrtälje nästa då.

Hur det än gått i veckan så sitter vi alltså här med tretton ton godis och cola.
Nästa vecka hörrni, nästa vecka!!
Att vi aldrig lär oss.

// B

Vad har jag gjort för att förtjäna detta?!

Vill bara informera er om en sak.
F sover.
Hon sover.
Klockan 15:49.


Gummipojken, this is 4 u

Idag hann jag med att äta en paj på lunchen. Samtidigt bläddrade jag snabbt igenom Aftonbladet. Jag fann en artikel mitt i tidningen, som gjord för Gummipojken!

Gummipojken, don't you worry! Du är inte ens vuxen än. Rullatorn kan vänta! ;)



Ett amerikanskt eller brittiskt undersökningsföretag har alltså forskat fram att "pojkar/män" blir vuxna först vid 27 års ålder. Inte konstigt att männen är snyggare än kvinnor i 40-års åldern.

//B


"Kan du gå och handla lunch åt mig? (A)"

Jag skulle precis ta en cigg i min dröm när B smsar och väcker mig. Jag drömde om studentdagen. Alla gamla klasskompisar från BF var där! Plus några till. Av någon konstig anledning fick inte jag åka med på vårt studentflak. Jag var sjuk på något sätt och fick inte utsätta mig för fara. Men supa skallen av mig fick jag. En annan konstig sak var när vi gick in i skolan för att städa ur våra skåp. Medans alla andra i klassen fyllde kassar med böcker och block från deras skåp så var mitt skåp fullt av Kalle Anka tidningar. Endast Kalle Anka. Undrar varför..

B's favorit program Let's dance går på repris på tv. Det är den skiten eller tvshop som gäller. Thank god for the computer.

/F


We like


Båtsmans huvud med strips

Märker att det är jag som får hålla bloggen uppdaterad. Klandrar henne inte så som hon jobbar. Poor little B. Rich little B.

Jahapp, vad har man gjort idag då? Jobbat, lekt resturang inne på toaletterna bland annat. Det serverades köttbullar med maränger. Jag frågade om det inte skulle vara godare med makaroner till istället för marangäer men NEJNEJNEEEJ, kommer aldrig på frågan! Så köttbullar och maränger vart det. Åt luftmat som aldrig förr. Pulka åkande vart det också och en jäkla massa bäcker plöjde jag mig igenom. Tror jag ska skriva en barnbok för vissa är ju helt åt fanders ärligt talat. B0ring. Inte ens barnen tyckte om dem.

Inge konstigt drömmande inatt i alla fall. Eller jo lite konstigt var det allt. Satt på en resturang med alla möjliga hallstabor och mitt i maten börjar ett par bråka (kan inte nämna namn haha) och plötsligt vrålar tjejen: JAG HATAR DIG, DU SER UT SOM EN GAMMAL ALKIS OCH DU ÄR KLEN!!! Hon bara malde på och det vart riktigt pinsamt. Killen vart väldigt ledsen. Jag stirra ner i min mat. Akward. Haha tur att det bara var en dröm. 

Den stora frågan idag är vad B och jag ska äta till Middag. Jag smsa och fråga henne och till svar fick jag Båtsmans huvud.
Vart fan hittar man det?

Home sweet home

Nu har jag suttit på den här jävla datorn som borde skrotas, hemma i häverödal. Ända sen jag kom hem från jobbet har jag suttit här. Och mer än någonsin har jag känt att jag fan inte kan bo här. Kanske är det bra ändå, att vi blir tvugna att flytta hem, då kanske vi tar tag i skiten och hamnar i USA, Grekland, eller vart fan vi nu vill. Vi liksom måste ge oss av då, för här hemma går det ju inte att bo!

Jag ska ta med mig mitt munsår hem till lägenheten och värma kyckling. Sen blir jag själv resten av kvällen också.. Damn. Ska nog bada badkar och glo in i kaklet.
Atropå mitt munsår. Det är svindrygt. När jag gäspar på morgonen går det sönder och det svider så man vill döda någon. Tror jag fått herpes. Eller pesten. Ska nog dö.

Flicka dog av munsår kommer det stå i aftonbladet sen.  Skratta ni men ni ska nog se att jag dör, och vem skrattar då tror ni?!


2008-06-15



Hittade en chatt som jag sparat. From a long time ago. I alla fall känns det så! B är ju lite av en datanörd fortfarande (kanske jag mä) men inget slår den tiden i gymnasiet. Vi umgicks i skolan, kunde inte vara utan varandra, vi åkte bussen tillsammans hem och slängde oss sen på datorerna och chatta kvällen lång. Jag har lärt känna B genom datan. Inga konstigheter.

/F

Nightmare

Det var som gjort för att drömma mardröm inatt! B och jag låg lite halvrädda och lyssna på alla ljud i vår lägenhet. När jag väl somnade så hamna jag i den här i skiten:

B och jag dela lägenhet i Häverödal. Inte långt ifrån Gummipojken. B och jag har svårt att sova och eftersom det är sommar tar vi oss ut mitt i natten för att bara strosa runt. Vi går förbi några lägenheter i Häverödal där det bor värsta maffiagänget. Och just då, mitt i natten håller dem på att lastar en bil full med knark! De får syn på oss och vi springer och gömmer oss. Maffian vet vart vi bor så vi vågar inte gå hem. De kommer garanterat döda oss. Efter ett tag ger vi upp och går hem i alla fall, även om det var en sommarnatt så började det bli kallt. När vi kommer hem så står dörren in till grannen öppen, så vi kikar in där. Mitt på hallgolvet ligger vår granntant MÖRDAD! Med halsen avskuren! Alltså huvudet låg en bit bort! Det var det vidrigaste! Jag springer och spyr i ett handfat medans B håller i mitt hår (så som man gör när någon spyr ni vet). B är sjukt rädd och vet inte vad hon ska göra, där står jag och spyr och på golvet ligger tanten mördad. Maffian vill åt oss.
Plötsligt kommer gummipojken med just gummistövlar på sig och undrar vad fan som står på. Egentligen skulle han bara låna ut en film till oss men möts alltså utav detta! Han sätter sig ner på en toastol och tittar på medans jag spyr och B gråter. Tillslut kommer polisen och vi får leva gömda i typ ett år, vi kunde inte ens bo i Sverige. Bland annat bodde vi i Indien ett tag och då kom B's mamma och hälsa på oss i sin Ford Focus.
 Sen lessna vi och tog saken i egna händer och sköt maffian.

Det här låter kanske inte så läskigt, men tro mig, DET VAR DET! Det var det vidrigaste evär.

/F psykot

Över en joggingrunda:

F: Vad hade du för drömkille när du var liten?
B: Drömkille?
-Ja asså hur ville du att han skulle vara? Jag ville ha en skatekille när jag var liten. Det var min dröm.
-Jaha, ja jag ville ha en brunhårig med bruna ögon.
- Som Carl Philip?
-Vem?
-Prinsen!
- Jaha..Nja..
-Bara min åkte skatebord så var jag nöjd, bara han åkte skatebord.
- Jag ville ha en träningskille. Typ en fotbollskille. Det vill jag fortfarande! Han måste träna nånting i alla fall.
- Alltså det var typ min mardröm. Jag ser bara framför mig hur killar sitter i omklädningsrummet och snackar om en massa tjejer de vill sätta. Hatar det.
- Men hur gammal var du när du hade den drömkillen?
- Typ Gottsta.
- Men vaddå killar snackar om vilka tjejer de vill sätta? Inte fan sätter man väl på varandra när man går i sexan?!
- Nee kanske inte.. Men typ högstadiet kanske det var då. Minns i alla fall hur det alltid snackades om vad killarna snacka om i omklädningsrummet. Fan tänk om det finns dem som låg med varandra när de gick i Gottsta?
-Neej.. då var man för liten.
-Jo men tänk dig en riktig rebellisk unge som bara: AHH JAG VILL KNULLA!
- Ah fan sant.
- Hoppas inte mina barn blir så.
-Hoppas inte min lillebror blir så.

Dags för nakenchock #2

Sex säljer. Here we go again.

 

Man skulle ju kunna tro att det är Borat med ett schimpanshuvud ditklistrat tillsammans med en naken, springande man med ett aphuvud ditklistrat. Men så är ju inte fallet. Det är bara vi.


Ge mig mitt spotify

Just idag när jag skulle göra så mycket viktigt på datorn så trilskas den nå inni helvete!
Spotify - borta.
Datorn - lagga lagga laa.
Sedan vart jag på pissdåligt humör så jag drog ut och sprang. F fick städmani och jag gick in i ett mellankoliskt tillstånd. Fyfan för att flytta "hem" igen...

Hursom, det jag skulle komma fram till. Hur i hela fridens namn klarar människor sig utan datorer och internet? Jag skulle sitta i ett hörn och gråta. Jag är verkligen "Cyber-B"!

To do:
Skaffa mig ett liv.


//Bara B

F Kinnaman



Ännu en dag går och idag har dagen gått långsamt. B är effektiv och motionerar medans jag städade här hemma som aldrig förr. B och jag har fått ett domedagsdatum då vi ska flytta (inte bara flytta härifrån utan också skiljas åt) och vi har redan börjat smått packa ihop. Jävla skit alltså. Tänk er själva att flytta hemmifrån och allt vad det innebär, och sen flytta hem igen. Det gör man ju bara inte. Vi ska göra det omöjliga, det mest jävligaste. Life sucks.
Men, jag kan i alla fall tänka på annat då och då.. Som JOEL KINNAMAN! Ibland vet man bara att man inte kommer bli lycklig om man inte får en viss person. Okej, jag sa så om Edward Cullen också. Och Jonny Depp. Och alla andra killar jag blivit kär i. Men den här gången är jag seriös! Ta mig seriöst nu bloggläsare. Får jag inte Joel kommer jag inte bli lycklig. Jag kommer alltid vilja ha honom. Måste ha honom. Vill ni inte att F:et ska vara lycklìg? Tycker ni inte att jag är värd en Joel?! Ska hitta min Joel..

/F

Produktiv a'la B

Herregud F, du kan inte lämna mig ensam en hel dag. Jag blir ju som en gammal tant som går på amfetamin. Å andra sidan är det positivt, för jag blir väldigt produktiv, saker som ligger hinns med oerhört fort. Men fan vad tråkigt det är att vara ledig ensam.

Jag vaknade klockan 10 av kraschen i fönstret som ni kanske minns....
Satte mig framför tv:n och kände mig som en zombie där jag tittade på Rachael Ray.
Jag åt frukost bestående av torra mackor med pepparsalami (Mmmmmm!).
Sedan tog jag tummen ur röven, ja seriöst, jag satt med den i röva! Klädde på mig träningskläderna och gjorde några situps. Nej förlåt, innan detta hann jag också se på Våra bästa år och Top Model.
Sen klädde jag på mig träningskläder och gjorde situps.
Tog en paus, kollade lite på How I met your mother.
Tog andra tummen ur röven och drog mig ut i modden och sprang en runda. Shiiit.
Sedan gjorde gjorde jag lite mer situps och armhävningar, beach 2010 here I come!
Duschade, diskade, åt mellis och nu sitter jag här.

Produktiv var ordet. I min värld är detta oerhört produktivt, då jag annars går upp, går till jobbet, kommer hem och äter. Sedan spenderas kvällen framför datorn och tv:n. Jag är så jävla bra.

Men det var inte såhär livet efter studenten skulle se ut, något gick lite snett. Till att börja med: vadfan gör jag kvar i Sverige liksom? Och lever ett riktigt jävla sunkliv? Herregud, låt det bli en ändring på denna smärta. 

OO // B

Krasch

Jag har sagt det en gång förut och säger det igen, jag får en känsla av negativ energi när jag är i denna lägenhet. Vissa nätter har jag otroligt svårt att somna och ligger och lyssnar efter ljud. Andra nätter drömmer jag så intensivt att jag är helt slut när jag vaknar. Inatt/imorse drömde jag att något öppnat vår förrådsdörr så den stod på vid gavel och spöket är ute. Jag vaknar av att någon eller något dunkar in i fönstret, hjärtat slår i hundraåttio om inte mer. Först tänkte jag att det är gummipojken som är utanför och svinar, sen tänkte jag att F kanske glömt både nycklar och telefon. När jag gick upp kom jag på tanken att det kanske var en liten fågel som krascha in i rutan. Då blev jag lite ledsen.

Så dags att gå ut och kolla vad det var.

// B


Dags att nakenchocka

Hmm, statistiken är låg igen. Jag har hört att sex säljer. Dags för en nakenchock.

 

Victoria secret, here we come!

//B

När vi...



tog studenten rökte vi cigarr tills det snurra i skallen och pappa tog den ifrån mig. Vi stank gubbe hela dagen men fan så vi hade sett fram emot den där äckliga cigarren! Vi jagade cigarrer i veckor innan studenten, och jag såg framför mig hur vi skulle avnjuta dem med tårar i ögonen och alldeles för fulla i våra vita klänningar och fula mössor. Ungefär så vart det också! Förutom att den var så jävla vidrig. Men den hängde med hela kvällen och det lilla som är kvar av den lever än i dag. Den ska vi röka när vi har en biljett bokad härifrån.


Halva inne

Vi må ha olika smaker när det kommer till killar. Egentligen ska vi nog vara glada för det för fan va komplicerat annars.. Men en kärlek delar vi. Kärleken till AVOKADO! Denna gudagåva till grönsak. Kan äta sönder oss på det. Hemma har jag avokadoförbud, vilket betyder att jag högst får äta två om dagen. Annars blir jag dålig i magen påstår mamma. Ehhh..
MEN! Här i vår lägenhet är det vi som bestämmer! Hur mycket avokado som helst alltså.

Skippa blommor, choklad och allt det där klassiska, tråkiga. Kom med en påse avokado och du har halva inne!


/F

Det suger hästballe

Vi försöker övertyga vår vän att tro på något.

- Du måste tro på kärleken!
- NEJ tro på dig själv!
- Tro på kärleken!
- TRO PÅ DIG SJÄLV!
- Nej tro på kärleken.
- Jag tror på dig!
- Aaaaaw, jag tror på dig med hjärtat!

Hey lite internt kanske. Men just i stundens hetta var det kul.

Varför skrev jag detta?

Kommer någon förstå?

/ ...


Någon tappade oss i tidig ålder

Det här hade ju iofs varit så mycket roligare än svarta streck i fejjan.



//B

Hemma hos ...

Vi möts av en vackert utsmyckad dörr



Vi börjar med att plinga på dörren hos vartpatetiskaliv.blogg.se



Vi möts av en grymt retarded person



De visar oss stolt dagens outfit



Tack o hej

// B&F

Superhero loverboy

Vi har gjort mycket roligt i våra dagar.
Bilden nedan är bevis på något otroligt drygt och jobbigt.
Det var fan det värsta jag gjort i hela gymnasiet tror jag.
Nästan.
Nej fan, matten var värre.

Varför vi står framför två toaletter? Det finns före/efter bilder, det här är efterbilden. Ungefär som Stålmannen. In på toa och vips är vi superheroes. **'* egna superheroes.


Ett redigt inlägg om natten

Nu ska jag berätta en underlig sak för er.

Förutom att diska och städa rätt ofta så har min vän rätt underliga saker för sig. Jag börjar tro att hon går i sömnen. Jag hoppas nästan att hon gör det. Det skulle lösa så många av våra problem. Å andra sidan hoppas jag inte det, för skulle jag se henne gå och stryka längs väggarna mitt i natten skulle jag skita på mig och sen ta livet av mig. För jag är otroligt rädd för alla småsaker ni kan tänka er. Det finns många situationer där jag skulle få en hjärtattack och hoppas på döden istället för att utsättas för några hemskheter. Hur som helst ...

Under ett par veckor har vi haft underliga svarta märken på väggarna, de dyker upp titt som tätt och ser ut som handavtryck. Som att någon dragit ett par sotiga händer längs väggarna. Det börjar bli riktigt drygt nu. Orkar inte hålla på och tvätta av väggarna längre!!! HÖR DU DET?!

Shit, för att återkomma till storyn om min vän. Det jag från början skulle skriva, innan jag började sväva iväg som vanligt, var att inatt vaknar jag av att F sätter sig upp i sängen och stirrar rakt ut i rummet. Rakt ut i ett tomt rum med klickande ljud. Jag hatar ljud om natten. Jag är lite sådär småsömnig så jag uttrycker mig på följande vis:

- F, det var jag som stängde av tv:n. Det var JAG SOM STÄNGDE AV TV:N!

Sen lägger hon sig ner och snarkar vidare. Jag däremot, blir livrädd och undrar vad hon stirrat ut på. Så jag ligger vaken där halv 3 på natten och både ser&hör hjärnspöken.

Så idag har jag varit skapligt trött, men ändå produktiv.

Shit så långt. Jag ska poängtera att detta är läsvärt. Jag lovar.

/B

Thank God



-Jag ska flytta till Luleå.

Ja, typ så sa hon. B tänkte lämna mig i skithallstavik för Luleå och allt skit som Luleå har att erbjuda (inget alltså). K.L.U.M.P i magen. Måtte hon komma hem igen tänkte jag. Vi hade en avskedsfylla för henne, Jag, B och B. Vi vart inte så fulla, oavsett vad bilderna säger från den kvällen. Okej lite fulla. Men to the point. Sista kvällen jag såg B innan hon skulle åka grät hon som ett litet barn. OCH DÅ slog det mig, FAN hon är seriös! HON SKA ÅKA! HON SKA FLYTTA! Jag kunde inte fatta att det var sant! Det hade liksom inte gått in i skallen på mig att hon hade biljetten till Luleå, resväskan packad och redo to move.

Och tror ni jag vart glad när hon ringde och sa att hon kommer hem igen? Har nog aldrig varit så glad för att det skitit sig totalt för en vän. Kan ni bara tänka er hur våra liv sett ut om hon stannat i Luleå? Jag hade inte suttit här i vår lägenhet då, den här bloggen hade inte existerat och hon hade börjat snacka som folket uppe i Luleå, hängt med Hedda och börjat ett helt nytt liv.
Nu sitter vi här och lever vidare på vårt patetiskta liv istället! I'm so happy for that.

Håll dig.



Måste yttra mig om en sak. Toapapper. Vad är normalt när det gäller toapapper? Alltså hur mycket toapapper ska det gå åt till två tjejer? Sen vi flytta ihop så känns det som att det enda vi handlar hela tiden är toapapper! 8 pack hit och dit. Hur går det ihop sig? Jag trodde tjejer gick på toa lite? Börjar förstå hur dyr i drift jag är egentligen. Stackars mina föräldrar.. Vi måste dra ner på detta. Vi borde utnyttja andra istället. Nu ska vi använda andras toaletter så mycket det bara går! Det sista vi gör innan vi lämnar någons crib är att gå på toa.

Ekonomin i världen är inte bra, det är bara att inse. Även vi måste dra ner på saker.

Back in the days..



Tyckte vi att det här klippet var sjukt kul! Vi måste ju ha varit höga när vi satt där i datasalen på BF och skratta till den här skiten om och om igen?

VAKNA!

Kul att jag vaknar av ett sms från B.
"Wtf hände inatt?! Du skrämde skiten ur mig!"

Ehhh...say what? Tydligen har jag lekt spöke.

Konstigt att varje gång jag vaknar upp ensam här i lägenheten så vaknar jag upp sent. Väldigt sent. Pinsamt sent. Ibland brukar jag vakna när B ska upp till jobbet (hon snoozar 8435092283 ggr) och det är rätt kul att se hur hon tillslut tar sig upp ur sängen. Precis som en zoombie! Med armarna utsträckta och ögonen helt off reser hon sig upp som ur en grav. När jag måste upp brukar jag låtsas att jag är med i skräckfilm och ett spöke tar tag i mina ben och drar mig ur sängen medans jag kämpar för att få ligga kvar i sängen. B däremot bara reser sig upp! Och det första hon gör efter det är att bädda sängen. Helt otroligt. Har sagt det förut och säger det igen: THE perfect wife.

Medans hon nu står och sliter på sitt jobb med alla kunder och spel (som jag inte fattar ett skit av) hit och dit så ligger jag och kollar på Oprah. NOT OK! Men jag har en liten lista som förgyller mig dag idag:
Apoteket
Banken
Konsum


Underbart....Suck

/F

Jag är kär

I LOVE YOU ALEJANDRO !!!



/ BBBBBB

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Passa dig jävligt noga

Anonyma jäveln aka J. (Här skriver vi inga namn.)

Akta så jag inte hänger ut dig i bloggen!

/B

Ge oss det vi vill ha, Amen

Blir inte läsarsifforna skyhigh nu så vet vi inte vad vi gör.

Bloggen är vårt sista hopp till röda mattan och lyxig champagne.

Payback is a bitch

Jag säger bara Dregen. Ful-Dregen. Stripigt-hår-Dregen. Hej jag ser ut som att jag knarkat i sjutton dygn och druckit alkohol på det. Piercing-Dregen.





Där har ni skillnaden på vår syn på killar. Jag ser de söta oskyldiga. Hon ser monstren.

En sak ska ni veta, min vän kan överdriva. Hon kan överdriva någe fruktansvärt mycket! Jag är inte kär i en karaktär på internet. Jag är inte besatt av att läsa hans blogg, jag gör det inte ens varje dag! Det är inte min favoritblogg! Jag sover som en gud även om jag inte kollat hans blogg på dagar. Dessutom är han inte gay.

You're going down bitch!

You are a notfunnyatallgayrussian.

Här spottar vi ur oss patetiskt inlägg! Nej men vi känner nog mer och mer att vårt liv inte alls är så löjligt. Helt normalt. Vi däremot..

grymtroligperson.blogg.se är B's favorit blogg. Hon surfar in på den konstant! Hon kan inte sova om hon inte kollar in bloggen innan hon lägger sig. Hon är besatt av människan. Jag plus flera har ett x antal gånger försökt få henne att förstå hur det egentligen ligger till med denna GRYMT roliga person. Så här är det: Han är så gay man bara kan bli.
Eller är jag helt ute och cyklar nu? Men kan man inte bara se det på människan? Kan man inte bara säga att det är dags att komma ut ur garderoben? Jag menar kolla bara på bilderna:






Tycker han ser rysk ut också. Inte för att det är nå problem. Problemet är enkelt: Briitta är kär i någon hon ej kan få, för han ÄR gay. Men det är jag glad för egentligen, innerst inne. Det betyder mer B åt mig, F:et.

Jag ber återigen så hemskt mycket om ursäkt

Sorry, det här med att märka inläggen med min signatur är jag dålig på. Det var ju jag som skrev det. Jag, B! JAG!

////// BBBBBBBBB

Man går aldrig ensam

Det här med tinnitus är rätt påfrestande ibland. Det kan vara väldigt mycket till ens fördel i till exempel trånga bilar när folk har dunkadunka på högsta volym. Då drar man fram huvudet mellan framsätena (oftast sitter jag bak i dunkadunka-bilar) och säger lite försiktigt:

"Kan ni sänka? Jag har tinnitus..."

Men oftast driver detta mig till vansinne.

Man kan även vara med om många olika situationer. Jag ska nämna några:

1. Mitt på natten kan jag väcka min vän och säga att ett billarm tjuter ute. Hon hör ingenting, jag konstaterar trött: shoot, det var tinnitus.

2. I skolan under en lektion kan man plötsligt kasta sig upp och kraffsa ihop de viktigaste sakerna och febrilt leta efter en nödutgång, brandlarmet går ju!

3. När man lagar mat så kan man plötsligt få panik över att brandlarmet hemma går.

4. Man kan sitta på soffan i ett tyst rum, utan att ha ett tyst rum. Det tjuter ju liksom överallt ändå.

5. På jobbet kan man tro att kunder har pipigare röst än vanligt, men oftast är det bara tinnitusen som spelar hörselgångarna ett spratt.

6. I affären tror man ibland att kassörskan slår in en och samma vara flera gånger, bara för att det tjuter till så tätt inpå varandra. "Nehedu den där tänker jag då inte betala dubbelt för!"

7. När man står och väntar på att få gå över övergångsstället och en bil stannar, när man försöker skynda sig över vägen så tutar den jäveln! Man blänger ilsket på personen i bilen som tittar oförstående tillbaka.

8. Ofta när man går ute på gatan så hör man plötsligt en polisbil eller brandbil och som ett ticks från barnsben börjar man automatiskt att febrilt leta efter ljudet, det jobbiga är ju att ljudet i själva verket finns inne i huvudet.

9. Det kan vara rätt läskigt när man är ensam hemma och tv inklusive radio och dator är avstängda och man börjar höra konstiga gälla jul.

Nu har jag jätteont i fingrarna, så nu lägger jag ner detta.

Folk kan ju börja undra.

/B

Tur att den inte fastnade då

På jobbet har jag ofta roligt. Att läsa tidningen ingår dessvärre inte i mitt jobb men det händer att jag bläddrar igenom den. Det händer också att jag sms:ar, pratar i telefon, får besök av vänner, pratar för mycket med vissa kunder etc, sånt man bara inte gör liksom. Men det händer. Idag läste jag igenom kommunens tidning. Vi fann en rolig insändare i "Dagens ros". Nu ska ni få höra.



För den blinde:

En vacker blomma vill
vi ge till den modiga
hyresgästen ***.
Du drog verkligen ur den i rätt tid.
                          Tjejerna på Ica


Exakt VAD drog *** ur i rättan tid? Är det meningen att man ska fundera på det, är det därför tjejerna på Ica skrev denna kryptiska mening? Jag och min kära kollega skrattade gott åt detta, ifall det skulle vara något fel liksom. Pinsamt.

"Tjejerna på Ica, det var ju inte bara EN heller!"

/B igen


Happy faces.



En gång var F så onykter att hon åt en gammal, kall pizza i sängen och somna med den på magen. En gång var B så onykter att hon sleva i sig tzatsiki rakt ur förpackningen med hjälp av en sked.
Men det var gott.

Patetiskt för andra gången

B har låst sig ute. Igen. Som tur är har vi båda nycklar till lägenheten men jag bara undrar hur fan det är möjligt? Eftersom hon skulle käka Pizza så kan de ju varit så att all hjärnkapacitet gick till att tänka på Pizzan.

Så skulle det ju kunna vara...


Hon skuttar hem från jobbet, sladdar in i våran lägenhet och möts av vår lägenhetlukt som är obeskrivlig, (vissa påstår att det är soffan som luktar för att den är ny, andra påstår att det är vi som bor där som stinker.) hon ser kaoset borta i vardagsrummet, ( sorry men så jävla drygt att bädda) suckar och blir lite sur på mig men så inser hon att jag inte ens är hemma och blir genast glad igen. Någonstans där börjar tankarna snurra kring Pizzan. Vad ska hon ha för Pizza? Hur stor ska den va? Ska hon ha beasås? Vad kommer killen i kassan säga? Vad vill han henne? Kommer han skriva en kärleksförklaring på pizzan av skinkan? När alla dessa tankar snurrar runt i hennes lilla sameskalle så tappar hon bort nycklarna helt enkelt.

Känns genast mycket enklare att förstå hennes iqbefriande tänkande. Och eftersom jag både tappat en mobil i sjön, skaffat en ny och tappat den på ett hotel under en spelatomat (hur i helvete?!) och glömt den i briittas bil, glömt den på jobbet, glömt den hemma, lagt den under Briittas soffbord, tappat den x antal gånger på dansgolvet, tappat en mobil högst uppifrån fritt fall osv, osv så ska jag kanske inte yttra mig.

Jag säger ingenting.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt

Men guuuud, jag glömde ju.

Det är jag, jag den brunhåriga, som skrev föregående inlägg.

Patetiskt av mig.

/-

Patetisk onsdag

Så, ännu en dag av vårt patetiska liv har rusat om oss. Det började med en helvetiskt morgon, vissa kallar det förmiddag då dagen började tjugo över 11.

Vi tog tag i vårt oh så innehållsrika liv och pallrade oss till ortens välbesökta simhall. Inte en kotte såg vi flytandes i poolen så det var bara att hugga in på den fräscha klorfyllda bassängen. Efteråt drog jag en trudelutt för badtanten. Så kallade vi dem när vi var små, badtanter, även om det kanske heter badvakter. Hon fick höra en släng av min dolda talang, imitera Lady Gaga. 

Köttbullar och makaroner avnjöts till middag så vi lovar att komma med en recension av Flygande Kalle en annan dag. Vår patetiska vän J tog sig upp till vårt kribb och bjöd på tresmakglass.

Och så såg vi på American pie band camp. Jag älskar den typen av humorn, min vän däremot, hon hade inte lika kul.

Jag måste säga att jag inte uppskattar ordet patetiskt, det låter så .... patetiskt. Varför använda det så ofta för?

Nu ska jag pallra röven till sängen, för imorgon väntar öppning av vår välbesökta spelbutik. Love it.

Flygande Kalle: Skinka och Banan

Vi behöver bakelser säger B.
Idag är en dag då vi enbart ska fika alltså. Men när vi står där inne på Konsum och ska köpa fika kan vi inte låta bli att kolla in barnmaten. Fatta enkelt det skulle vara? Öppna en burk mosad mat, stoppa ner ett sugrör och sen är det bara att suga i sig. Slippa disk. Slippa laga maten. Det fanns allt från Flygande Kalle (trodde bara det fanns flygande Jakob) till efterätter i smaker som banan och hallon, pure päron och smothies. Allt i samma form, mos. Löst mos.

Vi ville verkligen ha barnmaten.
-Men fan va pinsamt att betala det i kassan?
-Meh det är ingen som fattar att vi ska ha maten, jag har en massa småsyskon säger vi bara om någon undrar.
-Nej fan vi handlar det i en annan stad.

Imorgon åker vi till en annan stad.


/ F


Välkommen





Vi ska i denna blogg dela med oss av vårt patetiska liv. För det är helt galet patetiskt!
Njut.

RSS 2.0