Dålig dag blev bra kväll

Så fort jag kom tillbaka till Hallsta fick jag en bättre känsla i kroppen.
Plötsligt är jag både befriad av en jävla djävulsk känsla, tror jag, och jag har mot min vilja låtit mig känna andra känslor. Crazy shit I know, måste bara få ner det i ord!

Jag har umgåtts med mina underbara vänner ikväll. Ja J aka Gummipojken, tro det eller ej men du räknas också som underbar. Vi såg Borat som gav mig en helvetisk scen på näthinnan. En äcklig, hårig, nakenscen! FY!

Bara för att jag fått en sån glad känsla i kroppen, även om den bara varar tills midnatt, så ska ni få en sjukt bra låt! Damn så bra den är, kan inte sluta lyssna på den.



Och jajuste.. jag ska börja rida igen. Vet inte riktigt om det är en bra eller dålig känsla.

// B, en jävla omständig människa

Lördag

Jag är sliten som ett roadkill samtidigt som jag är så sjukt taggad för fest. Man är bara ung en gång liksom. Men det blir ändå en hemmakväll.

Jag ska snart skutta in i duschen. Är väldigt sugen på att hyra film. När jag sa detta till mamma så påpekade hon att vi har ett helt skåp med filmer där nere. Jajaja...

B - Men kan vi inte kolla på den femte Johan Falk filmen då?
Mami - Men det är ju os på tv!
B - Os.. Kollar du på det?
Mami - Ja det är ju tremilen.
B - @#$"!

Jag hatar att bo i en rastlös kropp.

// B

Those days with B I miss, Jag, effet.

ÅH! Det märks att det är fredag när man får lyxa till det med maten. Idag ska det slås på stort, jag ska nämligen äta ris med grönsaker. Gott va? Riktig fredagsmat eller hur?
Nej.
Jag saknar att bo med B. Tillsammans kunde vi gå från att äta falukorv och makaroner till att plötsligt styra kosan över vägen och hamna på pizzahuset. Nu finns det ingen att gå till Pizzahuset med. Nu får jag sitta och käka mitt ris och nöja mig med det liksom.

Jag är ensam nu inser jag. Vill ha tillbaka henne så vi man sitta och tveka tillsammans om vi verkligen ska käka pizza eller inte (fast vi båda visste såklart att vi skulle äta pizza, vi bara försökte låta som att vi kunde hålla oss) och sedan bulimispy i badkaret tillsammans.

Mamma undra om jag ville äta mat hemma. Jag sa: Call me if it's something delicious. Antagligen ska min familj äta pölsa eller nått sånt för än har hon inte ringt.




Att Untza eller att inte untza.

Det är frågan.
 Känner verkligen för att hänga med alla tjejer, se hur de blir mer och mer packade och totalt spårar ur i dimman. Jag själv kan liksom inte bli packad. Jag kör vidare på mina två vita månader.
Okej jag tog en jävla drink i Egypten. EN JÄVLA DRINK! Den smaka skit och jag pinade i mig den för att den va snordyr. Men jag tycker vi glömmer det och låtsas som att jag skött mig utmärkt.

Jag sköter mig alltid utmärkt. Jag är ett utmärkt exemplar av människan. Utmärkt! Vilket ord utmärkt är. Ska börja använda det ordet oftare.

Back to the problem. Jag är galet trött (somnade i badkaret tidigare och vaknade av att jag inte fick luft. Man kan säga att ja drunkna där i några sekunder) och känner lika mycket för att bli fet som att åka till Nt.

Men hey, untza är alltid untza. Jag vill träffa Maths, B och hennes släkting som kommer all the way from Finland för att Untza och hänga med NT tjejerna. Blir nog utmärkt. Kan ju inte bli annat är ett utmärkt untz? Ska dra med mig Bangelica.

Och nej, ni kommer inte hitta mig på donken istället. 

/F

For the record:

Så är det min första dag idag utan antidepressiva. Min första dag på ca ett år som jag inte börjar morgonen med att ta medicin.
Ett nytt kapitel började idag liksom. Ett nytt liv.
Och jag är inte ens orolig, vet ni varför?
För jag har varit på bokrean här i Hallsta och laddat upp med böcker som:
Vägen vidare.
Stressa mindre.
Se livets chanser.
Osv.

7 böcker fick jag med mig hem. Jag kommer klara vad som helst efter att ha plöjt igenom dessa. Inget kommer stoppa mig.

Jag är som nya catwoman eller nått. Odödlig.

/F

Volbeat

Ja jag ska överlåta det här åt Effet, hon SKA få blogga. Jag måste bara få lägga upp den här låten, den är så jäkla bra. Nu när jag ändå är inne på att lägga upp låtar liksom.

På något vänster älskar jag hans röst. Det låter lite som att han måste harkla sig eller möjligen hosta, vilket är lite irriterande, men damn så hot. Hot hot hot.



Den här låten har jag varit kär i länge. Men jag hittar den inte på spotify.. VADFAN SKA JAG SÖKA PÅ?



Och imorgon kommer min underbara kusin på besök! Passligt nog är jag ledig hela helgen så vi ska ut och slå klackarna i taket för första gången tillsammans! Hon fyllde 18 i januari och det här kommer bli AWESOME! Jag är så övertaggad så det finns inte!

Love
B

Update:
Jag vet redan nu med mig att jag kommer bli den drygaste människan på denna jord och presentera min underbara, söta, rara, superheta kusin för alla jag någonsin träffat, så den med lite vett i skallen: Stoppa mig. Jag vill inte skämma ut mig igen.

-Banjo, vad fan.. Biter han i min handduk?



Det allra bästa med att åka på semester måste ju ändå vara hur fint städpersonalen viker handdukarna!

Banjo och jag fick nöjet att lära oss hur man gör en krokodil en morgon när städaren som vanligt inte fattade att vi hade bråttom till stranden och helst av allt bara ville vara i fred.
Vi fick en varsin handduk och skulle göra precis som han visade.

Det första var att bita i handduken. Redan där tappade jag koncentrationen.

Där stod han alltså, denna egyptier med muscha och bet i min handduk. Bet som en arg hund typ.
Banjo bet på i sin. Men jag, jag kunde bara inte. Kräkreflexen hade gått igång direkt i så fall.
Jag höll fint i min handduk med hjälp av hakan.

Uppskattade inte hans effort.

Effet.


Saldo 2050 kr.

Man kan ju inte annat än att få en klump i magen. B klagar över sina 4 kronor på kontot. Men lilla gumman säger jag då. Du har i alla fall inte en telefonräkning på 2 lax.


Inte visste jag att det var så dyrt att hålla kontakt i Egypten.

/F

Trodde ni vart av med mig va?

Den som står för 50 % (eller mer?) av vårt patetiska liv är nu hemma. Jag är snackar om mig själv, Effet And. På svensk mark igen, på svensk jävla äckel snö mark.

Egypten var en klass för sig. Jag kunde ha gift mig, jag kunde ha blivit kidnappad. Men jag undvek detta och tackade vackert nej. Massa sol och bad, massa idiotiska människor och en massa Banjo! Eller som hon själv tycker om att beskriva sig: Som en trött,uppsväld fisk. Tycker mycket om den uppsvällda fisken ska ni veta.

B har ju gjort ett fantastiskt jobb här på bloggen. Fan så patetisk hon är! Finner inga ord.
Ska försöka komma ikapp, det kommer bli svårt men i'll do my best.

Härligt att vara här.

/F

Fyra kronor

Bra planerat B! Bra planerat ...

Jag har 4 kronor kvar på kortet. FYRA KRONOR! Det är skrattretande. HAHAHA! Hur har jag lyckats med detta nederlag? Vilken bitchslap! Fyra ynka kronor. Jag får fyra tuggummin på jobbet. Komiskt.

Känns bra att nästa lön som borde komma om två dagar går till räkningar, läkarbesök och bensin. Hela skiten! Vad ska jag leva på i mars? Kattmat halva månaden och hundmat andra halvan.

Det här med planering är inte min starka sida.

Dags att sova och begrunda mina misstag.

// B

Trubbel i paradiset

Jag känner mig som en fucking jävla matchmaker idag! Amor eller någon annan kärlekspygmé. Det började med att min lilla lillebror utbrister att han är kär! Han kommer för övrigt aldrig att berätta något för mig om han får reda på detta... får nästan lite dåligt samvete. Men det är inte det som är koncentrationen i detta inlägg!

Han frågade mig vad han ska göra. Jag blir alldeles paff och undrar tyst för mig själv om detta är sant, frågar han faktiskt seriöst MIG om detta? Det är ju rena drömmen att kunna stå sin lillebror såhär pass nära att han vågar fråga något sånt här. Fan vad bra jag känner mig.

Hur som helst, det var inte heller det jag skulle säga med denna story!!

Hur kan han fråga mig om något sådant? Jag är ju typ världens sämsta på den fronten! "Vad ska jag göra?" Visserligen är det väl ganska lätt att göra något som 9- åring, skicka lapp eller vad som helst. Mina tankar vandrade iväg och plötsligt blev jag nostalgisk och tänkte att det var allt lätt förr i världen.. Även om kärlek då var en annan sorts kärlek än den är när man blir äldre. Då kom man över obesvarad kärlek rätt fort. Men idag sitter det som knivar i hjärtat, vrider om lite då och då.

HOWEVER!

Matchmaker alltså.. Borde matchmakea mig själv med något pundo. Eller så inte.

// B

Jason

Okej... min protest tog inte alltför lång tid..

F kommer trots allt hem om några timmar, så jag får väl dra ett inlägg eller två ändå.



// B

That's all folks

Snart kommer F hem. Då får hon ta över det här, jag ger upp.

Jag har spottat inlägg efter inlägg, allt jag får tillbaka är tre ynka kommentarer på en hel vecka. VADFAN ÄR DET FÖR FEL PÅ ER?!? Vad krävs av en hårt arbetande kvinna för att ni ska ge lite respons? VAD? Det här är som ett förhållande där bara den ena parten kommunicerar. Och det är JAG! Jag kräver inte mycket, bara att bli sedd, hörd och älskad. Är det så mycket begärt? Jävla förhållandefälla.


// B, tack för ingenting!

I was walking in dreamland

Jag är trött på att bo i en resväska.

Mina kläder ligger i "mini-hallen" på två sängar. En del ligger i en resväska, en del i en bag och en del ligger bara slängda på sängarna. Några plagg har jag i Effets och min delade lägenhet, allt annat ligger nerpackade i lådor hos bror.

Nu ska jag alltså packa kläder för en vecka och bosätta mig i Hallsta. Jag ska vara kattvakt under halva nästa vecka fram till veckan efter... Eeeeh.. Ja.

Så jag ska alltså bo ensam i min brors lägenhet tillsammans med min älskling. Jag ser inga problem med det, för jag trivs som fan i hans lägenhet. Önskar det vore min i Stockholm. Då skulle allt vara top notch.

Jag önskar bara att jag kunde få settle down. Orkar inte flytta runt längre. Jag vill bestämma min egna stil och ha mina egna möbler i min egna lägenhet.

Men det kommer väl det med.

// B


Det här är alltså älskling


Döden död stendöd

"Har du fått iphone så kmr jag döda dig." Så löd Effets sms förra veckan.

Bye bye vackra värld, det var en fin tid vi hade tillsammans. (;

Jag fick iaf äga en iphone! Mohaha

// B


bild


Nej jag är inte intresserad

Bara för att man jobbar i en spelbutik förväntar sig många kunder att man är rätt insatt i OS.

"Såg du skidorna igår? Sverige tog ju förfan *** ! HELT AMAZING!"
"Såg du matchen mellan *** ?"
"Såg du skidskytten?"
"Såg du det, såg du det, såg du det?"
"Kollade du när Sanna (eller Anna, eller Lisa, eller Jenny eller någon annan) Kallur gjorde så?"

Mitt svar blir Nej. Jag kollar inte på os.

"Jaha, så du är en av dem som längtar tills det är slut......"

Så kan man se på saken. Eller nej, jag är bara inte intresserad.

/ B

För mycket av det goda

När till och med jag börjar bli trött på snön, då är det illa. Eller jag är väl inte trött på snön i sig, mest alla komplikationer den ger.

Jag har ätit för mycket spaghetti m. köttfärssås, godis, ostbågar och druckit för mycket cola. Alla spinningpass och timmar på rullbandet till ingenting. Min mage gör uppror.

Dags att sova. Bror har nog smittat mig. Jag har inte varit sjuk på månader. År? "Nu jävlar!" tänker viruset och angriper mig. Buhu.

Nyheter från Egypten: A är tydligen en hjärtekrossare. F har ett pris på sitt huvud.

Jag hoppas de kommer hem helskinnade. Vill ha mina vänner ifred.

// B

Lördag lördag lördag

Lördag och jag sitter fast i Hallsta. Thanks karma! Tack snöstorm.

Jag har jobbat idag. Jag var sur som ättika, i alla fall inombords. Dels för att jag måste stanna i Hallsta och göra absolut ingenting, dels för att jag drömde en riktigt irriterande dröm.

Jag drömde så mycket så jag var helt utmattad på morgonen. Dels den irriterande drömmen, sen en annan dröm där jag var happy as hell! Hatar såna drömmar, för när man vaknar så inser man att verkligheten inte alls ser ut sådär.

Sedan insåg jag också att jag inte har någon att umgås med som bor i Hallsta. Förutom gummipojken, F och A. Helt plötsligt slog det mig.. och det är ju rätt illa? Så min lördagkväll ser ut som följer:

* Kolla på Project runway.
* Laga middag till mig och bror.
* Kolla på melodifestivalen.
* Kolla på Sweet home Alabama.

Tv:n och jag alltså.

- Alltså ... du är ju kär i mig!
- Kär? Nej asså kär... det är ett så starkt ord. Kär? Nej det är jag inte. Inte kär.


F, kom hem nu.

// B

En helt (o)vanlig fredag

Jag har varit uppe sedan kvart i 6 imorse. Jag gick på spinning kvart i 7 med M och det var nice. Förutom att vi cyklade bredvid ett element som stod på för fullt så det kändes mer som en bastu än en spinningsal.

Efter det åkte vi hem till huset. Dock kom vi inte enda fram för att en kärring mejade ner oss i diket. Vill bara poängtera att det INTE var jag som körde! Det är alltså inte bara jag som lyckas. Där satt vi tills mammas sambo kom för att hjälpa oss, dock fick vi ringa efter en lastbil som kom. Vi satt väl är i femtio minuter, närmare en timme. Först blev jag arg, sen asgarvade jag, sen blev jag arg igen. Vemfan lämnar två unga tjejer i en bil efter att ha mejat ner dem i ett dike? GRAOW förfan!

Mamma var glad att vi inte gjort oss illa, samt att det inte var Focusen som åkt i diket igen. Känns rätt bra, för snart åker väl jag på en fet räkning efter att ha förstört vår bil.

När vi satt där i bilen och väntade på hjälp drog idiotiska jag kommentaren:
"Tur att man inte är kissnödig iaf!"
"Haha aaa...."

Det går femton minuter...

"FAN!! Jag börjar bli kissnödig!"


Jag lovar att 2010 inte är mitt år. Det har i alla fall inte börjat bra. &%@# !! 

Jag lovade bilder.
Nu ska ni få bilder.
Ett bildregn.
 

   
 
  

M - Jag ska skriva in till Norrtelje tidning. "Du PIP PIP PIP PIP PIP kärring PIP PIP PIP!", äej fan, du får skriva, du är bättre på det där, jag kommer ju bara svära!

// B, blir irriterad bara av att se bilderna. Tant!

Jag ska berätta för er ...

Min dag började kvart i 9 av att fåglarna sjöng och vinden ven. Solen lyste och gräset var grönt.

Eller inte.

Råttorna härjade i taket och jag fick idag inte panik, jag kan stolt berätta att jag övervunnit rädslan för att mössen ska hagla över mig. Nu blir jag istället förbannad på dem små liven och sparkar i väggen. Jag ligger nämligen under ett snedtak, perfekt att kicka upp i väggen med.

Hursom, det jag ska skryta med idag är ...
Jag har bakat bröd, i FYRA TIMMAR! Prestation eller vaddå? Jag blev trött redan av att handla ingredienserna. Och det bådar ju inte gott. Jag slog till med två olika sorters bröd, Foccacia och bondbröd, och dammsugare (punschrullar) på det! Känner mig oerhört duktig.

Foccacian blev dock väldigt salt. Bondbrödet ligger inte ens i ugnen än.

Jag är förjävla bra. Eller så har jag alldeles för mycket tid över till ingenting....

NI ska få se bilder. JAG LOVAR!

// Bagar B

Vafaan?

Är Bambi en kronhjort?
INTE ett rådjur?



I och för sig är det rätt logiskt.
Rådjur är väl inte vita om ryggen?

Här går jag runt och tror att Bambi är ett rådjur. Snacka dum i huvudet?

// B, känner sig grundlurad


Jag fick ett uppdrag

Jag fick sms av Effet, hon har redan bränt sig, dem bor inte så bra, folket är dryga, hon har köpt converse till mig.. Ja, som en vanlig semester då. Sedan bad hon mig även informera er om att hon ska uppfylla sin dröm.

Hon ska fläta håret imorgon.

Det tycker jag var lite gulligt.
Ja det var väl dagens uppdatering.

Ikväll blir det träning.

// B

Updates on the road

Jag måste säga att jag sköter mig rätt bra med uppdateringarna.

Håller ni inte med?

Nehe... nej nej.

SKIT I ATT KOMMENTERA DÅ!

// B

Först Twilight, nu Vampire diaries

Jag vill också ha en vampyrgosse.
Varför ska dem vara så .... perfekta?




google of course

Inte konstigt att folk går runt och suktar efter osann kärlek. Finns sånt där över huvudtaget? Galet!

// B

Jag visste att jag inte skulle gå upp imorse!

Det började med sms:et från N om att hon inte kunde träna. Då kände jag; "blä vilken värdelös tisdag". Jag låg kvar i sängen till 10 men tog tag i min dag.

1. Jag hittade inte vårdcentralen. Orkade inte skämma ut mig genom att cirkulera runt Lv3..

2. På den här jävligt smala vägen ut till skogen så kommer en snubbe i vrålfart och är på väg att meja ner mig i diket. Jag svär högt och långt.

3. På eftermiddagen åker jag för att hämta bror på fritids, jag hinner 500 meter och möter en bil i tok för hög fart, istället för att åka rätt in i honom styr jag kosan ner i ett dike. Tänker "Fuck, inte igen" och stirrar tomt framåt. Detta visar sig vara vår granne. "Hej jag heter B och det är jag som är nyinflyttad i huset bredvid dig, trevligt att träffas." Ungefär så kändes det. Det kom ännu en snubbe och hjälpte mig, jag tänkte att om F varit här hade hon kissat på sig av skratt. Snubben som kom sa: "Äej men det här är lugnt! Jag åker i diket tre gånger på morgonen, nu för tiden startar jag 45 minuter tidigare än vanligt!" Kul.

4. Kan jag tyvärr inte berätta, kan bli pinsamt för mig ett tag framöver då.

5. När jag kommer hem efter träningen och ska äta middag trampar jag på en glasbit som borras in i hälen.

It's my lucky day!
Bäst att gå o lägga sig med andra ord.

// B

ps: några i min omgivning vet att jag oturligt nog krossade en spegel när jag var 14 eller 15 år. Jag tror att de två/tre sista åren av oturen är värst. Jag menar, jag har fastnat i ett dike två gånger under två månader.

Jag vet en som kommer bli avundsjuk

I lördags när Effet, jag, A:et och Emmet satt och kollade på Melodifestivalen i lägenheten så sa Effet att oftast när hon reser bort, eller jag går ut själv eller gör något utan henne, så slutar det alltid med en historia.

Jag ser lurig ut och tar upp händerna för munnen, som om jag vill hindra historian från att berättas.. Nu har jag något att berätta som kommer få henne att hoppa ur skorna! HIHIIII!!

Och det har inte ens gått 6 timmar sen hon åkte.



// B


Tisdag, semmeldag/fettisdag, äckeldag

Jaha...

nu har Effet och A:et alltså dragit mot varmare breddgrader. Och här vaknar jag till ännu en patetisk dag. Först ringer ** och bokar om min tid imorgon, sedan sms:ar Effet att dem drar nu, sedan sms:ar min ki-box kompis att hon måste plugga, vilket är förståeligt. Tredje året på gymnasiet är inte att leka med. Jag minns det så väl. Snyft.

Vadfan gör jag nu av min dag?

Bokade precis in mig på ett spinningpass, ifall jag inte hittar någon träningspartner... Men det slår liksom inte ki-box, jag som är så taggad. Någon som ska med 19:30 ikväll? Nehe, inte det...

Idag ska jag försöka ta mig till Norrtäljes vårdcentral. Var nu den ligger.. Sedan ska jag förbanna mig själv ännu mer för att jag tappat bort mitt pass, vilket komplicerar till mitt liv ännu lite mer.

Men först ska jag spendera ännu fler timmar här i sängen.

// B

Sånt man inte vill veta om sin bror

Må hända att han kanske får för sig att läsa detta.
Han kanske är en av våra trogna patetiska bloggläsare.
Hursom..
Förstår varför Effet inte är vän med hennes lillebror på facebook.



// B


Some feelings seem to never let go

Blablabla

Märker att Effet och jag sitter inne och patetar oss på bloggen samtidigt. Den ena mer patetisk än den andra.

Dagens sysslor är gjorda och kvällen som kommer känns sämst. Dagarna går liksom framåt i lugn takt. Ena stunden är jag glad att jag bara jobbar några gånger i veckan, andra stunden vill jag jobba 24/7. Vet inte om jag ska söka ett till deltidsjobb.. bara för att ha något att göra liksom. Samtidigt som jag inte vill binda upp mig innan sommaren... I'm screwed in the boll.

Hur som helst.. Effet, patetiska inte ner ditt liv i Egypten så du kommer hem och känner dig ohemma. Stanna i Egypten tills du känner att du VILL komma hem! Annars vill jag inte ha dig här, du ska va opatetisk när du väl kommer hem. Det måste va värt att komma hem. Gift dig med en shejk om det är så. Be happy. ;-)

Själv ska jag ta en funderare på livet i övrigt.

Från och med nu och en vecka framöver är det alltså jag som ska hålla liv i bloggen... vi får väl se vad jag kan åstadkomma. Förvänta er inget.

// B

Tjarrå.

Ja, ja jajaaa. Det var ett evigt tjat om hur mycket ni kommer sakna mig. Och jag förstår er! Jag skulle också sakna mig. Hmm..

Egypten hörrni.

Ett skämt som aldrig verkar försvinna på jobbet är hur jag ska gifta mig rikt med någon oljegubbe och att mamma och pappa kommer få kameler i betalning. Det ni. Det är humor på hög nivå.
Tillslut sa jag att jag nog kommer gifta mig. Helt seriöst. Då vart dem tysta.
Så ska dem tas. Men det dröjde inte länge försen skämtet var tillbaka igen.

Just nu bryr jag mig inte så mycket om jag vart kvar där. Just nu gör det mig inget, så patetiskt är mitt liv. Och om man känner så, då äre patetiskt på en helt annan nivå. När du vaknar en dag och känner att det är skitsamma vad som händer, då, DÅ kan du starta en patetiskt blogg. Då är du på vår nivå. Glöm inte det. Vi vill inte att de ska ploppa upp en massa bloggar som kallar sig patetiska men som i själva verket är långt ifrån det.

Jag är i stort sett färdigpackad, har sagt hejdå och lämnat lägenheten för en natt i Häverödal. Egypt here I come liksom. Känner på mig att tårarna kommer rinna när planet landar på arlanda igen. Önskar min pappa och mamma lycka till till att få ihop mig hel och glad igen.  GOOD LUCK! De kommer säkert ihåg gången när de hämta mig efter en månad i England. Jag satt hela vägen hem stirra in i bilstolen framför mig. Då och då mumlade jag orden: Detta kan inte va sant..  Men Effet And heter jag ju och det var självklart sant. Tillbaka i skithallsta.

Puss på er.



Något att se fram emot

Jag tackar innerligt kvinnan till vänster om mig på rullbandet. Hade jag inte råkat snegla på hennes display och upptäckt att hon antagligen tränade inför marathon eller något liknande, så hade jag aldrig sprungit i 40 minuter. Jag fick en smärre chock när jag ställde mig där för att värma upp. Kvinnan hade sprungit i 99 minuter och fortsatte under tiden jag sprang. När jag klev av efter mina 40 minuter sprang hon fortfarande. Hon kanske springer ännu? I ett stängt friskis o svettis.

En dag, en dag ska jag också springa sådär länge. Men inte än på länge.

// B

Ett patetiskt inlägg

Hej hopp

Jahapp.. snart tar F sitt patetiska pick och pack och lämnar patetiska mig i patetiska Sverige för patetiska Egypten. Kul för henne, ensamt här. A:et tar hon också med sig. Hon är lika patetisk som oss.

Idag har jag håvat in pengar på mitt patetiska jobb. Krängde ut patetiska spel i ett par timmar.

Så... det var dagens patetiska inlägg.

Hur många "patetiska/patetisk" kan du finna i inlägget?

PUSS B

Glad alla hjärtans dag. Patetiska dag. ;-)


Just my fuckin' luck

Det är då självaste faaan att man ska slå huvudet i en takbjälke i nyktert tillstånd när man som packad lyckas undvika detta. Två gånger. Jag älskar det låga taket i Norrtälje.

// B, med en gnutta huvudvärk och en tredubbel bula på huvudet

Pathetic

Onsdag och jag kommer tillbaka till lägenheten.
Medan jag plockar upp lite saker här och var synar jag något i toaletten.

- F, varför ligger det en actimel i toan?
- Eeeh... jag drack den när jag bada.

// B, allt är som vanligt

Update: Inte I toastolen, utan inne i toaletten.

Älskar't.

Ni kanske tror att B och jag sitter och trycker i våran lägenhet all day long. Så är det inte. Faktum är att B varit bosatt i Norrtälje de senaste dagarna och hon tar sig bara ut till landet när hon ska jobba. Som nu! Idag är alltså B's hemvändardag! GREAT! Visst det är rätt nice att kunna bada badkar all day long utan att känna att man tar upp badrummet, osv. Men det är rätt nice med B hemma hos sig ska ni veta.

Vi ska fira det ikväll, jag, B och rubberboy ska kolla på gayporr. Så vi brukar göra vid speciella tillfällen. Idag är ett sådant.

/F

No nothing

Måste bara få beklaga mig lite.

1. Jag är verkligen ingen skogsnisse. Jag var ute och gick med Arthur i skogen. I 40 minuter gick vi och gick vi och gick vi. Det finns verkligen INGET att titta på! Inga människor, inga hus, inga bilar, ingenting. Bara skog, snö och bark. Jag kommer aldrig vänja mig vid ett sånt här liv. Jag vill till en stad!

2. Nu måste jag plötsligt ändra mitt tänk att skriva CV etc. Jag bor ju inte i Hallsta längre! Nu måste jag tänka om och skriva "Jag bor i Norrtälje men jobbar i Hallstavik". Och när jag ska ändra den perfekta meningen "Between May 2007 until now I work in a small shop in my hometown", nu är det ju inte min hometown. Damn det är drygt!

Jag är så lat.

// Beeet

Tänk om jag hade en ...





Tänk om jag hade en tvilling.
Vad coolt det skulle vara.
Vi skulle ha dubbelt så mycket snygga kläder och skor.
Den ena kan köpa ett par lack leggins medan den andra köper ett par heta skor.
Och så lånar man av varandra.

Vi skulle kunna lura folk.
Jag skulle alltid ha någon att prata med.
Vi skulle ställa upp i program där de behöver tvillingar för att lura folk.
Jag skulle alltid ha någon att be om råd.
Vi skulle ha så kul, min tvilling och jag.

Allt detta förutsatt att vi även var goda vänner.

Nu har jag ju ingen tvilling. Så jag får helt enkelt nöja mig med att vara det i stjärntecknet och vara storasyster åt två bröder istället.



Fan vad snygga vi skulle va.

// B önskar sig en tvilling i födelsedagspresent

I like it rough


Hundra inlägg på en månad

MÅSTE ta det hundrade inlägget!
Sjukt att vi fått ur oss 100 patetiska inlägg på cirka en månad. Sicko.

JAG FICK DET!

Jag blev inte sjuk. PJUUUUH! *peppar peppar ta i trä*
Jag har bunkrat upp med actimel och vitpeppar. Samt ravioli. Wiha.

Over and out

// B

Chewing your gum.

När jag handlar (mat alltså, inte kläder) så belönar jag mig själv. Det är jobbigt att handla liksom. Jag skulle belöna mig själv med automat-tuggummi. The best a man can get. Men det uppstod problem.
När jag pröjsat en krona och vridit om själva.. spaken? så går det efter det utför. När jag ska öppna luckan och hämta ut mitt tuggummi ligger där två! TVÅ! Vad i...

Jag heter ju Effet And. Effet And har inte sån tur att själva automaten fuckat upp sig och ger mig två tuggummin för priset av ett. Sånt tur finns inte, sånt händer inte mig. Då återstår ett alternativ.
Tuggummit tillhör någon annan.
Någon har säkert betalat för tuggummit och slickat på det, sedan lagt tillbaka det bakom luckan, i hopp om att just en sån som jag ska komma och inte veta vadfan jag ska ta mig till!
Jag ville ju ha tuggummi!! Men vilket var mitt? Tänk om jag tar fel?! Tänk om jag tar tuggummit som något snusko slickat på?

Jag kunde inte gå ifrån dem. Tillslut tog jag bara ett, blundade och bad snabbt till gud att det var MITT tuggummi. Det smaka gott. Kanske var det någon annans slem som gjorde det, för det var godare än någonsin!

Och än så länge lever jag.
/F


Helvetessjukan på ingång

Det känns som att jag är bakis till tusen, även fast jag inte festat på en vecka.

Ville bara säga det.

Mår illa som en gammal åsna.
Kallsvettas och fryser om vartannat.
Äter inget.
Dricker litervis med vatten.

Tror Effet smittat mig.

Om ni inte hör något på flera dagar ligger jag med helvetessjukan. Annars hörs vi imorrn!

Godnatt!

// Benet

Nattliga upptåg

Hahahaha

Kom just på en skitrolig sak som hände idag.
Jag skjutsade hem Efftet och åkte sen till min chef för att hämta nycklar. När jag ska gå ur bilen märker jag att jag parkerat alldeles för nära en plogvall, så jag kommer knappt ut. Men jag orkar inte rätta till misstaget så jag trycker upp dörren med kraft och kliver ur för att sedan försöka ta mig runt bilen.

HUR SOM!

När jag ska tillbaka genom samma labyrint som jag skapat i denna plogvall så händer något ytterst pinsamt. Jag får upp dörren och samtidigt som den flyger upp så flyger jag baklänges ner i snödrivan. Jag skäms otroligt jävla mycket och skyndar mig in i bilen med halva snövallen på röven. Det blir blött och äckligt men jag måste iväg.

Ett sånt där moment man hoppas att ingen såg och lever vidare, glatt ovetandes om att chefens granne stod och asgarvade.

Det här är som facebook gruppen... "Du berättar något riktigt roligt, den enda som garvar är du själv."

// B, patetisk humor

Den patetiska bloggen saknar något

Jag vet vad vi glömt på vår underbara blogg.

En profilbild. Folk måste ju se vilka nötter de kommit till.
De måste riktigt få känna vibbarna av patetiska inlägg, enbart genom att kika på profilbilden.
De måste känna med oss, känna glöden, glädjen, sorgen, lyckan, patistiken.

Patistiken hittade jag på alldeles nyss. Förkortning av: det patetiska livet vi lever.









Så vad gör vi?
Ska vi ha en profilbild eller inte?

Btw, vi måste ta nya bilder.

// B

Okej plötsligt...

vart jag helt rasande!! Detta har också att göra med facebook som min kära roomie satt och öste galla på igår. Hon kunde ju inte för sitt liv förstå hur man kan göra om facebook sidan, hennes liv var förstört och hela kvällen likaså. Osv osv. MEN JAG KAN INTE FÖR MITT LIV FÖRSTÅ ALLA SIDOR OCH GRUPPER PÅ FACEBOOK! Sånt blir jag lika jävla förbannad över. De är så otroligt onödiga och enkom gjorda för att idioter ska gå med i skitgrupperna och på så vis växa till små monster på Fb. OCH SÅ GÖR FOLK DET! Vadfan?! Folk går med i dessa skitgrupper!

Helt ärligt..
"Vi som gillar att få söta sms" VEM,VEM VEM VEM VEM FAN tycker inte om att få söta sms?! Finns det någon som avskyr det?! Finns det någon på planet earth som tycker att det är jobbigt när det kommer ett sött sms?! VA?!

"Vi som gillar att duscha varmt" Försökte skriva något här men finner inga ord för denna totalt patetiska grupp. Så jävla förbannad blir jag! Vem duschar kallt? Vem? Snälla om du finns, du som tycker om att duscha kallt, ring mig. Måste få träffa dig.

Och nu, när jag sitter och är arg över detta så går ilskan från Fb över på mig själv istället. Nu blir jag sur för att jag bryr mig så hårt. Vad fan säger det här om mig? Varför kan jag inte bara låta folk ha sina dumma grupper och sidor på fb som är totalt onödiga. Måste jag bry mig om det?

Ja, för FB är mitt liv. Och det värmer riktigt in i själen när jag tänker på hur B lacka satan över FB igår. Vi är lika där. Ingen av oss har någe liv.

/F-Livlös.

Sleeping alone in a flat with ghosts.



ÅH! Vad ska denna patetiska människa göra i sin ensamhet? Det blir antingen Snygg, Sexig & Singel, Borat eller Brokeback mountain. Har ju aldrig sett den sistnämnda. Den ska va rätt dirty enligt källor. Men jag tror den är sjukt sorglig med tanke på att Heath Ledger är med i den, och sitta i sängen och böla sähär sent tänker jag inte göra ensam. Plus att jag har för mig att B också vill se allt snusk i den. Jag spar den. Vi ska gotta oss i snusket tillsammans. Fan nu kanske jag säger för mycket. Det kanske är vidrigt det dem gör i filmen? Have no idea.

Borat har jag sett. Hoppar den. Scenen när han naken tillsammans med sin polare bråkar i hotellrummet om Pamela Anderson har satt sina spår i mitt huvud. Det är så fruktansvärt vidrigt! Vill inte se det igen.

Det blir snygg sexig & singel. Precis som B och jag. Nä vi är bara singel. Så jävla singel så låten i Melodifestivalen som hette just SINGEL borde vi ha som ringsignaler. Det du B!

/F-

Ja, det stämmer..



-Stämmer det att ni båda är småkära i en läkare på läkarstationen? Att ni hoppas på att få just honom som läkare när ni bokar tid?

-Stämmer det att ni inte handlar på Ica för att deras smågodis är ett skämt?

-Stämmer det att ni kör tequila race varje jävla utgång fast ni hatar det mer än något annat i baren?

-Stämmer det att ni sket stop i lägenheten efter bara några dagar?


B goes melodifestival

Jag tror att jag blev kär i Salem. He's perfect.
Go Salem, hoppas du vinner hela skiten.


bild

// B


Let's do this.

Jag tror det är dags nu. Jag känner mig redo. Har funderat på det ett tag, lekt med tanken. Men inte försen nu känner jag att jag verkligen kan göra't. Orkar inte tveka längre eller fundera på hur det skulle vara om jag inte gjorde det. Jag chansar, sätter mitt liv på spel och bara GO!

Kära bloggläsare, jag gör det nu!
Jag går upp ur sängen.

/F

Fan vad patetiskt

Fyfan vilket skit.
Just när jag vant mig vid att tycka om facebook, då ändrar de skiten.
Min kväll är förstörd.
Jag hatar facebook.
Blir grinig så fort jag ser skiten.

Jag fattar ingenting.
Och jag vill inte se folk bli vän med folk eller folk bli taggade i bilder.

Jag vill bara se folks statusuppdateringar.

ÄR DET FÖR MYCKET BEGÄRT?!?!?!?!?

// En mycket upprörd B med en förstörd fredagskväll

Fin fin pasta.

Helt jävla slut. Konstigt att jag är det med tanke på min feta sovmorgon i morse och att jag bara jobbat två dagar den här veckan. Men jag är helt jävla finito ändå. Det var ett jäkla drag på jobbet och det riktigt susar fint i öronen nu efter allt skrik, skratt och gråt.

Och det bästa av det hela, det som liksom bevisar att helgen är här och det är fredag som gäller, det är ju ändå att B och jag ska äta Ravioli till middag. Känns ju så jävla rätt asså...

/F- så in i helvete ironisk.

Pizza, mozzarella, paprika, korv, spaghetti, pommes

Idag när jag satt och väntade på att mina vårrullar skulle bli färdiga för att förtäras så konstaterade jag högt för mig själv, men även för F.

- Jag lever tammefan för att äta. På jobbet väntar jag ivrigt till lunchen, trots att det ligger några sketna köttbullar i matlådan. När jag kommer hem ser jag fram emot middagen. När jag ätit middagen längtar jag till frukosten. När jag ätit frukost längtar jag till lunch, och så vidare. Sådär får jag dagen att gå!

- Men exakt så är jag också!

- Jag lever för att äta. Fyfan vad patetiskt.

Men så loggar jag in på facebook och finner en grupp.



Den är ju som gjord för mig! Det finns fler av mig. (I Hallsta dessutom. Men what ever.)

// B, den matglade

"B kan du skriva ett patetiskt inlägg?"

Imorse skulle jag äta frukost.

Mm mögelost på mackan. 



// B, skriver ett patetiskt inlägg


Brb

Om jag inte svarar på min mobil, och finns inte att hitta på internet, och inte öppnar dörren, då finns jag bara på ett ställe. Mitt favoritställe i den här lägenheten. Där jag trivs allra bäst liksom. Tankarna flödar och jag kan vara där i evigheter.

BADKARET.

/
F

Vad blir det för mat?

När B jobbar så frågar jag henne kanske 7 gånger dagen innan vilka tider hon jobbar. Hon svarar varenda gång. Jag glömmer bort varje gång. Jag har ingen aning om när hon slutar idag. Jag kan gissa mig fram.. men vad hjälper det.
Jag gissar mig i alla fall fram till att jag borde fixa middag. Då till den stora frågan, VAD I HELVETE LAGAR JAG DÅ?!

Alltid samma problem.

/F

2 vita



En av oss kommer bli lite mindre patetiskt (eller mer) då det blir två vita månader framöver. Ska smaka på livet som nykter. Helgerna lär ju stinka men i slutändan kanske det faktiskt ger nått. Blir ännu mer peppad av att kolla på videon ovan. No more dimma.

/F- ovanligt positiv.

Help me.

-Men varför får jag inte åka utomlands ensam för?
-För att det är farligt.
-Men jag kan ju ta hand om mig själv, plus att jag verkligen behöver komma bort, jag blir olycklig av detta.
- Då åker jag med.
-Men jag vill inte ha dej med?
- Skiter jag i.
- Du får inte bo på samma hotell som mig.
-Nej okej.
-Men du är ju flygrädd?
-Jag vet.
- Men asså jag vill bada och sola. Du tål ju inte solen?
-Nej jag får väl sitta i skuggan.
-Och spana som värsta höken eller? GE DIG! Jag är 19, jag kan åka själv.
- Aldrig i livet.
-OKej men då åker vi till Thailand du och jag då pappa..
-Nej jag vill inte åka till Thailand.
-MEN HUR FAN SKA DU HA DET?!
- INTE VET JAG MEN DU FÅR INTE ÅKA SJÄLV!!!

Jag trodde att när man fyllde 18 så behövde man inte längre fråga.
Jag har min chans att åka utomlands, till värmen, nästnästa vecka. Tar jag den inte då så skiter det sig, alltså det betyder att jag måste vara kvar här i skitsnön och äckel mörkret och i och med det bli deprimerad. 

Jag tänker fanimej åka själv om det ska vara så. Finns det ingen patetiskt bloggläsare eller vän därute som kan och vill? Va? VA?!

/F desperat.

Men gud, tack snälla ni

Jag blir ju alldeles rörd.
Vi har nästan nått besöksrekord!
Ni är ju för underbara.
Kommentarerna som haglar in, ni ger styrka!



Ville bara säga det.
Godnatt UNDERBARA läsare, godnatt.

// B

Det här är ingen jävla modeblogg

...

men jag måste bara visa det senaste tillskottet i min skosamling. LOVE THEM SÅ JÄVLA HÅRT!


btw, ääälskar håret på bilden. Varför är det inte alltid lite lockigt?
Bilden ger (gör??) dessutom inte skorna rättvisa.

Antagligen första och sista gången ni får se något sådant. Men det är för jävla kul faktiskt. Borde köra på en dagens outfit varje dag. Ungefär fyra dagar i veckan blir det mjukisbyxor, en tisha och en tjocktröja över det. Sexigt värre. Fyndigt värre! Men det blir så när man bara går hemma. När jag skaffat ett liv så blir det bättre.

Nej juste, det här är ingen jävla modeblogg. Synd.
Fast å andra sidan skulle jag aldrig orka hålla på och föra över bilder till datorn. Så jävla drygt. Fattar inte hur storbloggarna orkar. Det tar ju flera timmar!

// B, ingen modebloggare

YOU ARE ALL GOING DOWN

Kul hur folk efter fredagen börjar inse att min vintersjuka inte bara drabbar mig. Eftersom jag spenderade sista kvällen och natten i mitt liv under Mobergs tak så vart det ju jävligt mycket dricka. Och i och med det så vart det mycket delande av smakande. Miro och Micke kan båda vänta sig vinterkräkan. Angelica och B ligger väldigt mycket i farozonen. Maths med om jag inte minns fel. Micke C med?

Ett helvete väntar er gott folk.

/F

Let me update you

"Fan vad jag är bakis" tänkte jag på lördagmorgonen. Fast de tog inte så lång tid tills jag fatta att jag inte var så jävla bakis utan det var nått annat. VINTERKRÄKAN. Jag ringde min mamma och snyfta ur mig att hon måste komma och hämta mig pronto innan jag dör. Trodde jag skulle dö. Hon lacka på mig i bilen hem eftersom hon trodde jag druckit som en galning kvällen innan och ni vet det där "du får skylla dig själv, det är inte ett dugg synd om dig bla bla bla". Sen när hon också insåg att jag var sjuk pyssla hon om mig som en liten fågelunge.
  Jonne mötte mig i dörren och asgarva samt vråla: DÅLIGT SCHLEETEN DU ÄRÅÅÅÅ!!!
Förklarade att jag inte alls är bakis, jag är sjuk. En jävla skillnad. Tro för fan inte att jag supit redlöst lillebror, sånt gör inte jag.

Nu är jag mindre än minst asså. Mina armband ramlar nästan av och byxorna får man knyta fast. Så ja B, det funkar att gå ner i vikt på det här sättet med. Rekomenderar det dock inte för tillslut ser man i syne och jiddrar om helt sjuka saker.

Nu vet ni. Jag återkommer snart. Ser dock att B håller bloggen i liv med patetiska inlägg. Good work there girl.


/F- inte längre fet och hatar vintern mer än någonsin.


Vi har precis träffats, men det är kärlek

 



I alla fall från hans sida.


Jag vet, jag såg det på facebook

Genom att titta på min facebook och kolla vad jag är ett så kallat "fan" av så kan man se en röd tråd. 

Jag har dålig humor.
Jag älskar att sova.
Jag är lite dum.
Jag är besatt av min mobiltelefon.


Godnatt!

// B


120 goes 180

Måste bara börja med att säga följande.
Hur kommer det sig att jag betalade 120 kr för två Tequila, när jag halvtimmen senare går och köper en tequila för 64 kr? Borde inte två bli 128? Det var exakt samma sak. Hmmmm. Min hjärna går på högvarv.

Sedan ska jag tackla F's 120 skräck. Jag älskar min 120 säng. Den är stor nog för att rymma två, men framför allt är den perfekt för mig! Jag kan ligga hur brett jag vill. Riktigt grisa ner mig! Tycker dock om att vara vänd åt höger och ligga på högerhalvan. Den är liksom nerliggd, alltså uppmjukad. Färdig. Skön.

Men nu lämnar jag 120 sängen för en 180! Fast don't you worry lover-bed, vi ses igen när jag flyttar hemifrån. Då ska du med. Men tills dess sover jag i en riktigt stor säng. Jag kan ligga på vilken bredd jag vill, utan att ligga utanför sängen! AHAHA HEAVEN! Två kuddar och två täcken har jag också. En riktig gris!

Me<3sängen

// B


RSS 2.0